Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kusma-iştahsızlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkusma-iştahsızlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
piraye38 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Konu: kusma-iştahsızlık
    Gönderim Zamanı: 26 Eki 2010 Saat 17:31
hocam merhabalar;16 aylık oğlum yaklaşık 1 haftadır rutin olmamakla birlikte kusuyor.iştahsız.ve agrasif. alın çevresinde iğne ucu  büyüklüğünde isilik tarzı döküntüler var.yan kesici dişini patlattı.ve azı dişid kabarmış sanki diş problemi gibi gelmişti ama ben bu arada kutu süt değilde açık süt kullandım muhallebisini falan bununla yaptmı.gece sütüde dahil.göz altları morardı  bulandığınıda gözlemliyorum.ve kakası da normalden akışkan.çelişkide kaldım gıda zehirlenmesimi  söz konusu.diş sıkıntısımı?normalde sorunsuz yiyen bir bebekti.Confused
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117879
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2010 Saat 12:32
Süt dişleri çıkarken sıkıntı yapmaz, hepsi "hurafedir"... Gıda zehirlenmesinede benzemiyor. Sanki çok sıcak tutulup, terletilmiş gibi.. Biraz su teklif edin bakalım içecekmi??
Yukarı Dön
piraye38 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2010 Saat 13:32
değerli hocam;
cevap için teşekkür ederim.oğlumu bugün dr götürdüm.dr.oğlumunun psikolojik olarak kustuğunu söledi.16 aylık 84 cm boy ve 13 kg ağırlığında.günde 2 ana 2 ara öğün besleniyor ve yemeklerini kıyma yada tavuk suyuyla yapıyorum.ev salçası çok azda bazı baharatlarla günde 2 kez yiyorara öğün öğlene doğru sıkılmış meyve suyu  ikindiden sonra bir kase yoğurt yer ve uyur.sonrasında yemek yatarken süt,gece uyanırsa süt.(şimdi ise biberonda meyve s.görünce bulanıyor)dr.anlattığımda abartıyorsun ısrarcı olma dedi ve emedur fitil ile reflor yazdı.bunu yanı sıra ısrarım üzerine nutrigen omega yazdı.aşırı terleyen bir bebek zaten ve suyuda sürekli içiyor hazır su .bu durm da ne yapayım hocam?ialaçları nasıl kullanayım?saygılarımla.

Düzenleyen piraye38 - 27 Eki 2010 Saat 13:45
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117879
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2010 Saat 10:34
Bir parça psikolojik olabilir. Çok ısrarcı davrandığınız için sizden intikamını bu şekilde alıyor olabilir. Zorlamayın. O ilaçların bir faydası olmayacak. Sırf reçete yazmış olmak için yazılmış bir reçete.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.