Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - burun akıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumburun akıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Konu: burun akıntısı
    Gönderim Zamanı: 08 Eki 2010 Saat 17:24
dr. bey kızım 11 aylık..3 gun once hapsırık ve sulu burun akıntısıyla basladı.bugun burnu tıkandı ve balgamı koyulastı.burnu hıc akmıyo.nefesı cok hısırtılı ve sıksık..atesı veya halsızlıgı yok..huzursuz sadece..

dr. gıttım.antıbıyotık ıgne ve hava verdı..5 saat sonra tekrar hısırtı basladı yıne hava verdım duzeldı..

sorum;sadece hava vererk gecıcekmı hastalıgı?

burnunu nasıl akıtıtabılırım?

baska ılaca gerek varmı?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119806
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2010 Saat 18:10
Benim hiçbir hastam "hava" almış değil... Görmeden bir teşhis söyleyemem. En azından bir kan sayımı yapıp, WBC saysına bakalım. Eğer düşük çıkarsa, antibiyotiğe gerek yok demektir.
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2010 Saat 18:27
2 kez daha oldu..ılkınde cok ahırdı..ama hıc bırınde crp yuksek cıkmadı rontgenlerı temız..ates yok oksuruyo burnu ıcerı akıyo..hava verınce rahatlıyo ama 2 saat sonra hısırtı cogalıyo..saat 4 bucuk gıbı verdım hava..suan hasırtısı baladı..nefesı alırken yogun bı hısırtı var..tekrar dr. gıdeyımmı?..napıcagımı sasırdım???
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119806
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2010 Saat 09:55
Verdiğiniz bilgi ( bir tavsiyede bulunmama) yeterli değil, keşke elinizde bir "Kan sayımı" olsa idi...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.