Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
peperutka
Elmas Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5690
|
Konu: Popo girişinde şişkinlik Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2010 Saat 15:51 |
Merhaba hocam
Öncelikle umarım iyisinizdir
İş arkadaşımın kızının popo deliğide hafif şişkince bir et parçası var
daha önce yoktu.
Çiş yaparken o et dışarı dogru cıkmakta başka bu konuda bılgısı olan arkadaslar varsa onlarında yorumlarını dınleyebılırız
Çiş ve kakada zorlanıyor
Sevgiler
Yorumlarınız ıcın şimdiden teşekkür
Düzenleyen peperutka - 15 Eyl 2010 Saat 15:55
|
 Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
 |
FİNCAN34
Kıdemli Üye
Puanlar: 851
|
Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2010 Saat 16:23 |
benım kızımdada poposunun agzında pıl dıye altlandırdıkları şeymış bıraz digerlerınden yapısı ırı bende şişdıye panıkledım dktr normal dedı tabı kapızken yanma olurmuş kanama olurmuş ama normalmış ...bıraz kabız olmamaya dıkkat et dedı elletmeyın sakın dedı yoksa kakasını tutamaz ... pıllerde sinir var dedı ...
|
 |
peperutka
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2010 Saat 16:31 |
FİNCAN34 Yazdı:
benım kızımdada poposunun agzında pıl dıye altlandırdıkları şeymış bıraz digerlerınden yapısı ırı bende şişdıye panıkledım dktr normal dedı tabı kapızken yanma olurmuş kanama olurmuş ama normalmış ...bıraz kabız olmamaya dıkkat et dedı elletmeyın sakın dedı yoksa kakasını tutamaz ... pıllerde sinir var dedı ... |
 Nasıl geçecek pekiii? off üzüldüm
Bilgi için sağol
|
 Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
 |
ozlemakin
Üye
Puanlar: 66
|
Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2010 Saat 17:51 |
merhaba,
benim oğlumda da aynı problem olmuştu tam makatında. 8-9 aylık falandı. antibiyotik kullandık hiç küçülme olmayınca çocuk cerrahiye yönlendirildik. o bölgesi temizlendi. dikiş falan olmadı. pomat verdiğini hatırlıyorum bir de baticonlu suyla oturma banyosu yapmıştık. bir daha da olmadı. bilemiyorum bu küçük operasyon gerekiyor muydu ama o zamanlar kadir beyi tanımamıştım henüz o yüzden soramadım :)
|
 |
peperutka
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2010 Saat 17:58 |
Umarım amelıyatsız gecer nasıl oluşuyokı bu basur gıbı
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117362
|
Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2010 Saat 15:33 |
"Pili" dediğimiz oluşum için hiçbir şey gerekmez. Pili haricinde, nadiren, ufak abse veya "fistül" ağzı olabiliyor, bunlar tedavi veya pansuman gerektirir. Bu son iki oluşum, popo deliğine çok yakın olmazlar, içeriye doğru devam etmezler. Pili, içeriye kadar devam eder, hiçbir önemi yoktur. Basur, bu yaşta hiç olmaz.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Eyl 2010 Saat 15:35
|
 |
peperutka
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2010 Saat 15:36 |
cok sagolun
|
|
 |