hocam özür dilerim çok uzun oldu ama,iyice anlatmak istedim derdimi, kendine zarar veriyor. geçen bir komşum yanında çok mu bağırıp çağırıyorsunuz yada bağırarak mı konuşuyosunuz dedi bazen kızıyorum tabi ama kavga gürültü helede onun yanın da asla olmaz.neyi örnek alıyor peki bu bir dönem mi.ben biraz arştırdım bu hali ile ilgilenmeyin kendine zarar verecek ortamdan uzaklaştırın bırakın ağlasın sizi deniyor diyorlar.yada dikkatini dağıtın diyorlar ama ne mümkün dagıtmak.ben de ilgilenmiyorum ağlaması ile uzun süre ağlıyor sonra yere kapanıyor sonra yanıma gelip anne diyip sarılıyor.ve beni yine istediği şeyi yaptırmaya çalışıyor.birde doktor hanım çok sevilen bir bebek aile içinde de gerçi çok sık kalabalığa girmiyor ama girdiği zaman bütün ilgi onun üzerinde evde de ben de eşimde çok ilgileniriz sevgimizi sürekli gösteririz acaba bundan mı yani şimarıyormu nasıl davranacağımı şaşırdım lütfen yardım edin bu durumun kalıcı olmasından korkuyorum.
not:bazen istediği birşeyi hayır dediğim de de baktım ona zarar vermiyor o an, sözümden dönmüş olmamak için bende onunla inatlaşıyorum bu ne kadar doğru.bu soroyu özlem hanıma da sordum ama özlem hanım uzun zamandır kimseye cevap yazmamış bende acaba siteden mi ayrıldı yada izne falan mı gitti diye size yazıyorum hocam şimdiden çok teşekkür ederim.