Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kaka yogunlugu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkaka yogunlugu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hceviz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 51
Mesajın Direkt Linki Konu: kaka yogunlugu
    Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2010 Saat 10:20
gunaydin dr bey artik 5 aylik olan kizim birkac gundur eskisi kadar civik kaka yapmiyor (rengi sari)ek gidaya daha baslamadim sizin oneriniz dogrultususnda hala anne sutu vede bazen kutu sut aliyor.cok terlyor mumkun oldugu kadar serin tutmata calisiyorum hergun banyosunu yaptiriyorum.2.sorum )malum havalar cok sicak sizce su vermelimiyim? 8 yasindaki buyuk kizim cok zayif 18.5 kilo(19 olamadi hala)acaba siprakten suruptan kullansam faydasi olur mu? hocam birde kucuk kizdan kalan d3vit var bunu buyuk olana verebilir miyim?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119823
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2010 Saat 13:56
Suyu teklif edin, ihtiyacı varsa içecektir.. Abla, Sipraktin'den fayda görebilir. Dvit3, her yaşta kullanılabilir.
Yukarı Dön
hceviz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 51
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2010 Saat 20:15

cevabiniz icin tesekkurler hocam.diger emaillerde baktim onlarda onerdiginiz gibi 5 gun kullanip 3 gun ara mi vereyim birde d3 vit kac damla kullanmam uygun olur?kucuk kizimin kkasi hakkinda yorumda bulunmamissiniz normal olarak algiladim ben

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119823
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2010 Saat 09:35
-Evet, 5 gün verin, 3 gün ara verin...Dvit3 damladan günde bir seferde 5 damla verin. Kakası normal.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.