Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tanışma / Muhabbet > Çalışan anneler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ankara Ümitköy civarı kreş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAnkara Ümitköy civarı kreş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
devrimtipi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesajın Direkt Linki Konu: Ankara Ümitköy civarı kreş
    Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2010 Saat 19:46
Merhabalar,

Çok uzun süredir forumu takip etmiyorum (yurtdışındaydım bir süredir), o yüzden eğer bu konu daha önce yazılmışsa kusura bakmayın.

Yakın zamanda Türkiye"ye döneceğim ve oğlumun kreşe başlaması gerekli acilen. Ümitköy civarında oturacağız ve ODTÜ"de çalışacağım. O yüzden Ümitköy, 100.yıl veya Çiğdem civarlarında denediğiniz, beğendiğiniz ve önerebileceğiniz kreş var mıdır? Büyük bir kreş, hani aktiviteleri çeşitli, eğitimi iyi ve de Atatürkçü...

Çok teşekkürler şimdiden. Herkese sevgiler.
Devrim.

Düzenleyen devrimtipi - 02 Ağu 2010 Saat 19:59
Yukarı Dön
ayşenaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 90
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2010 Saat 13:46
ben de bilkentte calışıorum...evimizde öveçlerde ben araştırdım ve de anneme de yakın olunca Balgattaki akvaryum yuva ya verdim...diğerlerine göre cok iyi...ama diğer araştırdıklarımdan dadya yuva ( dadya cocukları ) diye bir yuva var ümitköyde..o da çok iyi...bir de bilkentte beceri küpü var iyi olduğu söyleniyor ama ayrı bir uyku odası bile yok bi de cok pahalı... bir de yeni öğrendim bilkentte tsk rehabilitasyon merkezinde kreş varmış....çevre kurumlardan alıyorlarmış...görüşmekte fayda var derim.....sevgiler...kolay gelsin
Şeker kızım...20.02.2008...
www.aysenazece.blogspot.com
bekleriz...
Yukarı Dön
devrimtipi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 48
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2010 Saat 20:54
Cok tesekkurler cevabin icin. Internetten bakacagim soyledigin kreslere. Uygun birini bulurum umarim. Fiyatlari hakkinda bilgin var sanirim. Ortalama kac TL?

Tekrar saol.
Devrim
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7478
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2010 Saat 08:54
arkadaşlar kızılaya yakın semtlerde bildiğiniz iyi kreşler varsa yardım ederseniz sevinirim
Yukarı Dön
Asiye Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2010 Saat 00:48
Merhaba,
Iki yasindaki kizimi krese vermeyi dusunuyorum, Umitkoy civarinda bu yas grubuna uygun tavsiye edebileceginiz iyi bir kres var mi?

Internette arastirma yaptim ama bu konuda hic yorum yazilmamis, cok buyuk bir eksiklik bence anneler cocuklarini gonderdikleri kresler hakkinda yorum yapmalilar ki biz de onlarin tecrubelerinden faydalanalim.

Bu konuda yardimci olabilirseniz cok sevinirim,

Tesekkurler. 
Yukarı Dön
demrem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3214
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2010 Saat 10:33
Orjinalini yazan: ayşenaz ayşenaz Yazdı:

ben de bilkentte calışıorum...evimizde öveçlerde ben araştırdım ve de anneme de yakın olunca Balgattaki akvaryum yuva ya verdim...diğerlerine göre cok iyi...ama diğer araştırdıklarımdan dadya yuva ( dadya cocukları ) diye bir yuva var ümitköyde..o da çok iyi...bir de bilkentte beceri küpü var iyi olduğu söyleniyor ama ayrı bir uyku odası bile yok bi de cok pahalı... bir de yeni öğrendim bilkentte tsk rehabilitasyon merkezinde kreş varmış....çevre kurumlardan alıyorlarmış...görüşmekte fayda var derim.....sevgiler...kolay gelsin
akvaryum yuvadan bahsedebılırmısınız nasıl bıyer, nelerı guzel nelerı eksık
Yukarı Dön
cokomel Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2010 Saat 10:37

benim oğlumda yeni başladı şimdilik memnunum isterseniz bir araştırın minaseranın yanında akademi minik sahibi çok tatlı bir bayan müdürüde öyle.

Yukarı Dön
sevgi yumağı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2011 Saat 14:22
merhaba kreş arayan annelere yardımcı olmak adına evimde çocuğunuza güvenle ve severek bakacağımı bildirerek aklınızda bulunmasını tavsiye ederim  30 yaşında 2 çocuklu çocuk gelişimi mezunu sosyal hizmetler önlisans okuyan biriyim teşekkürler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.