Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
devrimtipi
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
|
Konu: Ankara Ümitköy civarı kreş Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2010 Saat 19:46 |
Merhabalar,
Çok uzun süredir forumu takip etmiyorum (yurtdışındaydım bir süredir), o yüzden eğer bu konu daha önce yazılmışsa kusura bakmayın.
Yakın zamanda Türkiye"ye döneceğim ve oğlumun kreşe başlaması gerekli acilen. Ümitköy civarında oturacağız ve ODTÜ"de çalışacağım. O yüzden Ümitköy, 100.yıl veya Çiğdem civarlarında denediğiniz, beğendiğiniz ve önerebileceğiniz kreş var mıdır? Büyük bir kreş, hani aktiviteleri çeşitli, eğitimi iyi ve de Atatürkçü...
Çok teşekkürler şimdiden. Herkese sevgiler. Devrim.
Düzenleyen devrimtipi - 02 Ağu 2010 Saat 19:59
|
|
 |
ayşenaz
Üye
Puanlar: 90
|
Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2010 Saat 13:46 |
ben de bilkentte calışıorum...evimizde öveçlerde ben araştırdım ve de anneme de yakın olunca Balgattaki akvaryum yuva ya verdim...diğerlerine göre cok iyi...ama diğer araştırdıklarımdan dadya yuva ( dadya cocukları ) diye bir yuva var ümitköyde..o da çok iyi...bir de bilkentte beceri küpü var iyi olduğu söyleniyor ama ayrı bir uyku odası bile yok bi de cok pahalı... bir de yeni öğrendim bilkentte tsk rehabilitasyon merkezinde kreş varmış....çevre kurumlardan alıyorlarmış...görüşmekte fayda var derim.....sevgiler...kolay gelsin
|
Şeker kızım...20.02.2008...
www.aysenazece.blogspot.com
bekleriz...
|
 |
devrimtipi
Üye
Puanlar: 48
|
Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2010 Saat 20:54 |
Cok tesekkurler cevabin icin. Internetten bakacagim soyledigin kreslere. Uygun birini bulurum umarim. Fiyatlari hakkinda bilgin var sanirim. Ortalama kac TL?
Tekrar saol. Devrim
|
|
 |
hülya
Pırlanta Üye
Puanlar: 7478
|
Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2010 Saat 08:54 |
arkadaşlar kızılaya yakın semtlerde bildiğiniz iyi kreşler varsa yardım ederseniz sevinirim
|
 |
Asiye
Üye
Puanlar: 1
|
Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2010 Saat 00:48 |
Merhaba,
Iki yasindaki kizimi krese vermeyi dusunuyorum, Umitkoy civarinda bu yas grubuna uygun tavsiye edebileceginiz iyi bir kres var mi?
Internette arastirma yaptim ama bu konuda hic yorum yazilmamis, cok buyuk bir eksiklik bence anneler cocuklarini gonderdikleri kresler hakkinda yorum yapmalilar ki biz de onlarin tecrubelerinden faydalanalim.
Bu konuda yardimci olabilirseniz cok sevinirim,
Tesekkurler.
|
 |
demrem
Altın Üye
Puanlar: 3214
|
Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2010 Saat 10:33 |
ayşenaz Yazdı:
ben de bilkentte calışıorum...evimizde öveçlerde ben araştırdım ve de anneme de yakın olunca Balgattaki akvaryum yuva ya verdim...diğerlerine göre cok iyi...ama diğer araştırdıklarımdan dadya yuva ( dadya cocukları ) diye bir yuva var ümitköyde..o da çok iyi...bir de bilkentte beceri küpü var iyi olduğu söyleniyor ama ayrı bir uyku odası bile yok bi de cok pahalı... bir de yeni öğrendim bilkentte tsk rehabilitasyon merkezinde kreş varmış....çevre kurumlardan alıyorlarmış...görüşmekte fayda var derim.....sevgiler...kolay gelsin |
akvaryum yuvadan bahsedebılırmısınız nasıl bıyer, nelerı guzel nelerı eksık
|
 |
cokomel
Altın Üye
Puanlar: 1682
|
Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2010 Saat 10:37 |
benim oğlumda yeni başladı şimdilik memnunum isterseniz bir araştırın minaseranın yanında akademi minik sahibi çok tatlı bir bayan müdürüde öyle.
|
|
 |
sevgi yumağı
Üye
Puanlar: 1
|
Gönderim Zamanı: 13 Şub 2011 Saat 14:22 |
merhaba kreş arayan annelere yardımcı olmak adına evimde çocuğunuza güvenle ve severek bakacağımı bildirerek aklınızda bulunmasını tavsiye ederim 30 yaşında 2 çocuklu çocuk gelişimi mezunu sosyal hizmetler önlisans okuyan biriyim teşekkürler
|
 |