Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
boddim
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 141
|
Konu: alerjik boronşit Gönderim Zamanı: 28 Tem 2010 Saat 17:28 |
hocam iyi günler
arkadaşımın kızı önce öksürmeye başladı daha sora ise nefes alırken hırıltı halinde nefes almaya başladı doktor ilk başta ilaç vermedi hırıltı olunca ciğerlerine inmiş diyip ventolin zaditen birde antibiyotik verdi bunları bi hafta kullandık geçmeyince iğnenin adını unuttum iğne verdi 5gün onu olduk geçti şimdi ise zaditene devam ediorz doktor alerjik bronşit dedimiş
ben size sormak istedim sizin düşünceniz benim için çok önemli
şimdiden teşekkür ediyorum iyi çalışmalar diliyorum.
|
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
|
 |
boddim
Üye
|
Gönderim Zamanı: 29 Tem 2010 Saat 09:25 |
hocam unutmuşum arkadaşımın kızı 7 aylık
hocam birde bişey sormak istiyorum geceleri hala sürekli emmek istiyormuş bebeği doymadığı içinmi acaba sürekli emmek istiyor ek gıdalarada başladılar
|
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118420
|
Gönderim Zamanı: 29 Tem 2010 Saat 09:43 |
Olacak şey değil, ama bugünün Türkiye'sinde "moda" bu tedaviler... Maden allerjik bronşit dedi, antibiyotiği niye veriyor.. Dikkat edin, bu tip doktorlar hiç "Grip" teşhisi koymazlar... Sorun bakın göreceksiniz, o şurupları ölçek değil, "çay kaşığı" ile vermişlerdir. Bizdeki çay kaşığı 1ml. bile almaz, yani bebeğe (Allahtan) BİR İLAÇ VERDİKLERİ YOK, SADECE AİLEYİ İLAÇ VERİYORMUŞ GİBİ YAPARAK KANDIRIYORLAR. Farmakolojide bahsi geçen "çay kaşığı" , İngilizlerin kullandığı "çay kaşığı" yani "Tea spoon" dur..5 ml. alır.. Bu kaşıkla verseler, bebek zehirlenir... Allah koruyor.
|
 |
boddim
Üye
|
Gönderim Zamanı: 29 Tem 2010 Saat 09:47 |
hocam bende daha önceki maillerinizden okuduğum üzere yazmaya karar verdim zaten
peki hocam gece sürekli emmesi neden olabilir nasıl unutturulabilir gece bu emmeler
|
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 29 Tem 2010 Saat 10:02 |
Grip nedeni ile burnu tıkalı olduğundan, ağızdan nefes alması sonucu, ağızı kuruyor, aç olduğundan değil, susadığından emiyor. Biraz sabır.. Tabii burnunu açık tutmalarının büyük faydası olur.
|
 |
boddim
Üye
|
Gönderim Zamanı: 29 Tem 2010 Saat 12:11 |
hocam yine birşey soracağım doktor çay kaşığıyla değil normal ölçülerd vermiş ilacı bir zararı olurmu hocam birde arkadaşımın bebeği hastalanmadan öncede yani burnu tıkalı değilkende sürekli geceleri uyanıyormuş doğdu doğalı sürekli geceleri emmek istiyormuş neredeyse 2 saatte 1 uyanıyor diyor arkadaşım nasıl vazgeçirebilir bu durumdan
|
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 29 Tem 2010 Saat 12:34 |
İlaçları kessin, daha kötü olacak.. Emmesinin bir sakıncası yok, biraz sabır..
|
 |