|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Lilav ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2010 Konum: Güneydogu Durum: Aktif Değil Puanlar: 458 |
![]() Gönderim Zamanı: 24 Tem 2010 Saat 15:52 |
Hocam iyi günler benim sorum oglumla ilgili. Oglum 27 aylik ve yaklasik bir aydir taualetini söylüyor hatta gece bir kac kere baglamama ragmen bezi kuru olunca artik gecede baglamiyordum.
Hersey iyi hos ama bir türlü büyük kakasini söylemiyordu artik iyice kabiz oluyor iki 3 günden önce yapmiyor yapinca nerdeyse can cekisiyordu.
Bu bir türlü düzelmeyince dün cocuk doktoruna götürdüm kabizligi icin ilac verdi ve mutlaka tekrar beze alistir buna hazir degil tekrardan beze yapsin kendisi karar versin ne zaman baslicagina dedi.
Dün kabizlik ilacini verdim kakasini yapti ama bezede artik cisini yapmiyor agliyor wc ye gitmek icin.
ben bezin var beze yap diyorum ama anlamiyor bagiriyor küsüyor agliyor:(
sizce doktoru dinlemeyeyimmi ama kabiz oluncada icim aciyor yavrum yerlere yatiyor inanin cok sasirdim yardimci olursaniz cok sevinirim.
Simdiden cok tesekkür ederim. Düzenleyen Ayşegül - 03 Kas 2010 Saat 11:32 |
|
Cagimizin altin kalbini ariyoruz,Nerde cagimizin alti kalbi???
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118420 |
![]() |
- Böyle bir "-kakasınıda birisinden görmesi lazım bence-" gerekçe yok... Bunlar içgüdüseldir, ilerde "çapkınlık" nasıl yapılır onuda birisimi gösterecek yani... Bunlar kendiliğinden hallolan olaylardır. Siz oluruna ve normal seyrine bırakın, benim tuvalet eğitimi ile ilgili bir sürü mail cevabım var, onları okuyun. "çişim var" diye geldiğinde tuvalete oturtun...
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Tem 2010 Saat 10:17 |
|
![]() |
|
Lilav ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2010 Konum: Güneydogu Durum: Aktif Değil Puanlar: 458 |
![]() |
Hocam cok tesekkür ederim.
Ben zaten sizin bir cok maillerinizi okudum, tuvlet egitimi hayvanlara verilir yazinizada cok gülmüstüm ayrica.
![]() bizim problemimiz cisle degil zaten onu söylüyor oturtuncada yapiyor bizim sorunumuz kakasiyla oglum kakasini tuvalete yapmiyor altinada yapmaya korktugu icin sürekli kabiz oluyor.
ama sükür dün ilk defa kakasinida tuvalete yapti
![]() insallah tekrardan tutupta kabiz olmaz.
|
|
Cagimizin altin kalbini ariyoruz,Nerde cagimizin alti kalbi???
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118420 |
![]() |
Buda pek çok çocukta görülen geçici bir dönemdir.( Psikiyatrist arkadaşa "Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu " da danışabilirsiniz) Sakın çocukta "zor" kullanmayın... Zira böyle bir "görev" anneye -babaya verildiğinde, ve netice alınamadığında aile hırs yapıyor ve hıncını çocuktan çıkartıyor.. Etraf da zaten aile becerememiş gibi gaza getiriyor, olan çocuğa oluyor, dayaklar, cezalar, aklınıza gelmeyecek "usuller" i gazetelerde okuyoruz.. Burda hep aileyi gaza getiren çevre suçludur. Ailelerin işine karışmasalar, akıl öğretmeseler, hiçbir şey olmayacak...Maalesef bizde herkez, doktor veya Psikiyatrist geçinir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Tem 2010 Saat 09:28 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|