Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hastalığımız nedir?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhastalığımız nedir?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ziley84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 57
Mesajın Direkt Linki Konu: hastalığımız nedir?
    Gönderim Zamanı: 25 Haz 2010 Saat 20:24
iyi akşamlar kadir bey kızım 15 aylık geçen hafta cuma kusma ve 38.8 ateşi vardı.doktora götürdüm boğazlarının kızarık olduğunu balgam  ve geniz akıntısının olduğunu söyledi.augmentın ve asıst verdi.ogün az ishali vardı antibiyotiği içince günde 7 kez yapmaya başladı reflor toz kullandık.yinede ishali devam etti.başka doktora götürdüm antibiyotiği kesti boğazı normal dedi.besin zehirlenmesi olabilir değişik ne yedi diye sordu yeni süte başlamıştık ondan olabilir dedi.ama balgamı var dedi ve mukotik şurup verdi birde burun spreyi.bugün yine kusma,ishal ve ateş başladı.balgamı atana kadar bu şekilde olması normalmi ne yapmalıyım...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118250
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2010 Saat 10:03
Asist ve mukotik gibi ilaçları kullandığınız sürece doktordan çıkamazsınız. Her iki ilaçda "Bronş spazmı" yapar. İshal için ilaç kullanmayın.. Süte devam...
Yukarı Dön
ziley84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 57
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2010 Saat 10:47
kadir bey cevabınız için çok tşk ederim
dün akşam ateş 39 olunca ishalde devam edince acile götürdüm miğde bağırsak enf.olduğu söylendi ve serum takıldı.suprax ile reflor verildi.sizce doğru teşhismidir.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118250
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haz 2010 Saat 09:28
Hiç gereksiz işler, hiçbir ilaca gerek yoktu, ayrıca kusma olmadan sadece ishal ile su kaybı olmaz, show yapıyorlar...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.