Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - BEZİNDE KAN ACİL
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBEZİNDE KAN ACİL

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dilek83 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 30
Mesajın Direkt Linki Konu: BEZİNDE KAN ACİL
    Gönderim Zamanı: 22 Haz 2010 Saat 23:30
HOCAM DEDİKLERİNİZİ YAPIYORUM EN AZ İKİ SAATTE BİR EMZİRMEYE BAŞLADIM ZORDA OLSA GAZINI DEDĞİNİZ GİBİ ÇIKARTMAYA ÇALIŞIYORUZ,İLAÇLARI KESTİM TABİ YEŞİL RENKLİ KAKA BİRDE BEZİNDE KIRMIZI AMA AÇIK LEKE GÖRÜYORUZ AMA TEMİZ YERİNDE SANIRIM İDRARINDAN GELİYOR KULAK ÇÖPÜYLE KAKSINI YAPTIRIYORUZ DEDĞİNİZ GİBİ YAZDIKLARINIZ BENİ RAHATLATIYO VE SİZE İNANIP GÜVENİYORUM UMARIM KAKSI SARIYA DÖNDÜĞÜNDE HUZURSUZLUĞU UYUKUSUZLUĞU GİDER BİLGİLERİNİZİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM TŞKKÜRLER KOLAYGELSİN HOCAM
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118501
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2010 Saat 10:31
Biraz "kaynamış-ılımış" su verin, içerse istediği kadar verin. Çok sıcak tuttuğunuzda çocuk aşırı terlerse, su kaybeder ve kanında sodyum (tuz) yüklenmesi olur. Bu tip çocuklarda aşırı huzursuzluk , iştahsızlık olur. Suyu içer içmez düzelirler. Bezdeki kırmızı leke, "kristalüri" olabilir, buda su içirdiğinizde geçer. Geçmezse, bir idrar tahlili yapar, taş veya kanama olup olmadığına bakarız.. 
Yukarı Dön
dilek83 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 30
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2010 Saat 10:56
hocam emerken çok terliyo ama emin olun hiç iştahsızı değil her an emiyim deyide ağlıyo zor zapdediyorum iki saat zaten hep ağladığı için biz yaklışık 1 hafta önce ultrosyonlada bakıldı bişiy olsa çıkmazmıydı acaba.Bİ SORUM DAHA OLACAK BANYO YAPARKEN FİLENİN ÜSTÜNE BIRAKIYORUZ BİRKERE SU DÖKÜYORUZ BİŞİY OLUYO BACAKLARINI YUKARI KALDIRIP NEFESİNİ TUTUYO VE KIPKIRMIZI OLUYO ÇOK KORKUYORUZ KUCAĞIMIZA ALIYORUZ HEMEN GEÇİYO BU BİZİ ÇOK KORKUTUYOR İNŞ TEK DERDİ SUDUR TŞKÜRLER
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118501
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2010 Saat 10:58
Banyoda kafasına her su döktüğünüzde, mutlaka yüzünü sıvazlayın...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.