Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sahal Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük
    Gönderim Zamanı: 10 Haz 2010 Saat 15:00
dr bey kızım 3.5 aylık grip oldu grip olması bi yana birde aşırı bi öksürük başladı bu öksürük gündüz uykusunu bozuyor derin bi nefes aldığı zaman öksürük başlıyor boğazı yrtılcakmış gibi hiç bi ilaç kullanmıyorum dr umuzu aradım peditus al 3 öğün bir çay kaşığı  ver dedi peditusuda sizin yazılarınızdan dolayı artık kullanmıyorum ne yapacağımı bilmiyorum o öksürdükçe ciğerleri çıkıcakmış gibi boğazıda haliyle acıyordur çok kötü öksürüyor napayım..teşekkürler ..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119144
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haz 2010 Saat 15:47
Bizim herzamanki grip tedavisini uygulayın..:Serum fiz, Cold-mix, limonlu bal..Tafsilat eski maillerde ve makalelerde..
Yukarı Dön
sahal Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2010 Saat 00:40
dr bey kzım 8.5 aylık çok kötü grip oldu ballı limon viks ıhlamur hepsini yapıyorum ama bir türlü atlatamıyoruz dr a götürdüm peditus verdi onu içiriyorum benicol öksürük şurubunu içiriyorum ateşi yükselmiyor burnu çok kötü akıyor iltihaplı sarı sarı hapşurunca öksürük çok fazla burun damlası veriyorum burnu geceleri tıknadığı için çünkü uyuyamıyor burnu tıkalı olduğundan ne yapacağımı nereye gideceğimi şaşırmış durumdayım aktardan zencefille ıhlamur ldım ama zencefili henüz vermedim ne yapayım lütfen allah rızası için yardımcı olun uzun süredir grip ama son 3 gündür daha yoğun......

ayrıca 5 yaşında oğlum var oda öksürük balgamlı ama balgamı çıkarmıyor yutuyor sesi kısıldı burnu çok akmıyor bu konudada yardımcı olursanız çokteşekkür ederimmm
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119144
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2010 Saat 11:13
Peditus ve Benical, öksürük kesici şuruplardır. Başınıza iş açılacak. Öksürük baskı altına alınınca, mikroplar ve ifrazat atılamaz ve ciğerlerde birikir. 1 hafta sonra çocuğunuza utanmadan "Kronik astım" teşhisi koyacaklar. Zencefil acı olduğundan, çocuklarda tercih etmiyoruz. Limonlu bal yeterlidir. Eski maillere bakın. Alt forum da bu hususta  bol yazı var.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.