merhaba özlem hanım konusu taşınma olan birşey danışmıştım ama gözden kaçtı sanırım aşağıda tekrar ekledim sorumu....birde durum dahada ciddileşmeye başladı bunuda eklemek istiyorum önerilerinizi merakla bekleyeceğim.... kızım taşındığımızın eski evimizden belli mesafede uzaklaştığımızın farkında yeni eve alıştı odasını sevdi bu görünen yüzü tabi...ama tırnak yemeye başladı daha öncede yemişti sizin önerilerinizle geçen ilkbahar parka çıkararak enerjisini boşaltmasını sağlayarak aşmıştık ama şimdi tekrar yiyor....görmezden geliyoruz....birde burdada parkta biçok çocukla tanıştık ortam güzel yeni arkadaşlarını çok çabuk benimsemesini beklemiyorum ama mesela ben parka çıkalım mı ceylin lerde ordadır kum oynarız diyorum kızım da bana evet çıkalım sinem de gelmiştir diyor.....sinem eski parkımızdaki arkadaşımızdı....
ayrıca huysuzluğu devam ediyor laf dinlemiyor dengesiz davranıyor herşeyin tersini yapıyor bazı kriz durumlarında yaptığım hiçbişey işe yaramıyor ceza vermek istemiyorum ama ne yapabilirim kesinlikle inatlaşmak istemiyorum ama ikna olması gereken önemli konular olduğunda ikna etmek imkansız iyilikle olmuyor altan alarak olmuyor vs vs yardımınızı bekliyorum...hoşçakalın
merhaba özlem hanım uzun zamandır size yazmaya çalışıyorum ama teknik bir hata oluyor ve yazamıyorum sonunda halloldu....
daha önce taşınacağımızdan bahsetmiştim kreş konusunda danıştığımda....2 hafta oldu taşınalı...kızım taşınma aşamasında çok akıllı ve usluydu sağolsun:))) ama şimdi arkadaşlarını özlüyor doğal olarak eski park ortamını misafirliğe gitmelerimizi bize gelenleri özlüyor....çok hareketli zaten ama iyice hareketlendi...eli dursa ayağı durmuyor yemek yerken üstünü giyinirken tuvaletini yaparken hep böyleydi ama şimdi iyice abarttı herşeye benden önce koşuyor benden önce yapmaya çalışıyor beynim dönüyor tabi taşnırken de hayli yoruldum azarlıyorum bazen bi işe yaramadığını biliyorum ama dayanamıyorum o kadar hareketliki beynim dönüyor, taşındığımız yer daha merkezi her açıdan daha aktif bir yer alışmamız kolay olacak site içinde parkımız da var yeni yeni arkadaşlarıda oluyor ama inatçılığı huysuzluğu taşınmadanmı acaba? hergün dışarı çıkarıyorum gezdiriyorum yorgun olsamda ama o beni pek dinlemiyor özelliklede dışarda elini tutturmuyor kesinlikle çok yorucu oluyor.....bu tip sorunlarımız var önerilerinizi bekliyorum....(kızım 33 aylık, yakında işe başlamak istiyorum uygun bi yer bulursam, kızıma ilk etapta annem sonbahara doğruda yarım gün kreş yarım gün annem bakacak.....) kendinize iyi bakın hoşçakalın...