|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
durusu
Üye
Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
Konu: ek gıdaGönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 22:24 |
|
merhaba hocam.kızım 6 aylık ,kilo:6900,boy:68 cm nasıl bir beslenme tablosu yapmalıyım bilemiyorum.ne zaman kasık maması ne zaman corba vermeliyim ..anne sütü almıyor.ben sadece oglen corba verıyorum 3 ogun de kasık maması bazen de gece biberon maması.nasıl bir ogun hazırlamalıyım...kahvaltıda kasık mamasına biraz peynir ve yumurta ekliyorum karıstırıyorumçtek tek verince az yıyor .
1)nasıl bir beslenme tablosu uygulamalıyım
2)cok iştahsız oyuncaklarla ilgisini cekerek yediriyorum dogru mu yapıyorum
tesekkürler
saygılarımla
|
|
![]() |
|
benalbuyukgebiz
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1788 |
Gönderim Zamanı: 16 Kas 2007 Saat 21:56 |
|
Merhaba...
Bebeğinizin kilosu ve boyu normal. Ek gıdalara geçilirken gelişebilecek besin allerjileri nedeniyle bir hekim gö<etiminde ve onun öngördüğü tabloya göre verirseniz daha doğru olur. Genellikle ilk ek besinler kehvaltı karışımı şeklinde olur. Alıştıktan sonra meyve pürelri, sonra sebze püreleri daha sonra yoğut ve diğer çorba çeşitleri devreye girer. Ama bence hekiminle birlikte oluşturun bu tabloyu. Ek besinlerle ilgili genel özellikler ile ilgili bilgilere www.istahsizcocuk.com adresinden ulaşabilirsiniz. Sevgiler...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|