Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uykuda  aglıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuykuda aglıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sevde Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 33
Mesajın Direkt Linki Konu: uykuda aglıyor
    Gönderim Zamanı: 26 Nis 2010 Saat 13:10
hocam merhaba kızım 8 aylık ve son 2 haftadır gecelerı uykuda aglıyor aglıyarak uyanıyor uyanmasa bıle bakıyorum uykuda sureklı yuzunu burusturuyor bırden ırkılıyor ıcını cekerek aglıyor  korkuyormu bı sıkıntısımı var anlayamadım ozellıkle sabaha karsı cok huzursuz oluyor cok gazlı bır bebektı sabahları hala gazı oluyor  gazını cıkarıyor ozellıkle alttan cok cıkarıyor ama yınede gece kucagıma aldıgımda kıvranıyor  bu sıralar kaka yaparkende zorlanıyor ama gece ırkılmelerı nedır anlayamadım sız ne dusunuyorsunuz  hocam ne olabılır?

Düzenleyen sevde - 26 Nis 2010 Saat 18:17
Yukarı Dön
nigo Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 23
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2010 Saat 15:20
sevdeciğim sağlık acısından bir sorun yoksa yatağının başucuna Ayetel Kürsü duasını koy canım gerçekten işe yarıyor benimde kızım geceleri hep ağlardı sebebsiz yere en duayı koydum ve o akşamdan sonra iç ağlamadı.....Hocamada saygılar burdan hocamında her söylediği çok doğru ben her seferinde onun cevaplarını okurum ve uygularım ve çok güveniyorum ona...........
CANIM KIZLARIM
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2010 Saat 11:32
Ya çok "gürültülü-patırtılı" bir ortama sokuyorsunuz, veya çok elleniyor, "hoppala-zıppala" yapılıyor, gece oluncada, "rüyasını görüyor". İster ninni ister, "Ayet-el Kürsi"okuyun, sesiniz onu rahatlatacaktır. Hiçbir ayet, "muska" niyetine kullanılamaz, ayetler: okumanız, öğrenmeniz ve anlamanız içindir...
Yukarı Dön
sevde Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2010 Saat 11:54
gurultu ortama gırmıyor ama sevenler cok ellıyıp hoplatıyolar yanı mıcıklayarak sevıyorlar  buna bır dıkkat edeyım.ninni vs soyledıgımde sakınlesıyor hocam ama sabaha kadar sanırım  basında nınnı soylemem gerekıcek cok sık sekılde yapıyor bunu .hocam bu gaz ıle ılgılı ne dusunuyorsunuz 8 aylık bebeklerde gaz olmaz demıssınız eskı maillerınızı okudum yedıklerıylemı ılgılı acaba ne dokunuyor olabılırkı
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2010 Saat 12:19
Çok yemekten oluyor ise, altın sarısı kaka rengi, yeşile döner.  8 aylık çocukta, anne sütü yoksa, kahvaltı, yoğurt+çorba, muhallebi yeterlidir, gerisini hep düz sade süt olarak verin..
Yukarı Dön
sevde Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2010 Saat 13:20
hocam vaktınızı ayırdıgınız ıcın cok tesekkurler. kakası koyu renkte ve cok katı kalıp gbı  .kahvaltı yogurt-corba ve bır kerede muhallebı yıyor uyuyuncada emzırıyorum olculerınıde fazla tutmuyorum en fazla 90 cc kadar yıyor ıstemedıgınde vermıyorum zaten. bızım dr.umuz dıs cıkarma donemınde  oldugu ıcındır tum bu sıkıntılar dıyor altta 2 dısı var ustte 4 dısı var hocam ama bana pek dısle alakalıymıs gıbı gelmedı dr.umuzdan aldıgım cevap tatmın etmedı sıze danısmak ıstedım buyuzden cevaplarınız ıcın tekrar tesekkur ederım..

Düzenleyen sevde - 27 Nis 2010 Saat 13:21
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2010 Saat 10:21
Ne sihirli bir laftır şu "-diş çıkarıyor, ondandır-" lafı...Cevap bulamadığında uydur gitsin, doktor memnun, aile memnun, ama esas hastalık atlandığından çocuk ayvayı yemiş, kimin umrunda... Hiçbir tıp kitabında böyle bir şey yazmadığı halde, bu doktorlara bu eğitimi veren kim??? Bakır zehirlenmesinden, "Rayma" bileziklere, diş çıkarma laflarından, üşütmeye ve civa ile ilgili saçmalıklara kadar bu uydurmalar kimlere kazanç sağlamıştır ??? Türkiye de "temel tıp eğitimi" düzeltilmediği sürece bu işler böyle gider..    
Yukarı Dön
sevde Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2010 Saat 11:26
haklısınız hocam bugune kadar nekadar sıkayetımız olduysa hepsı dişe baglandı...hocam ben bırde kızımın kakasıyla ılgılı sızın fıkrınızı almak ıstıyorum belırttıgım gıbı cok katı kalıp halınde  koyu renkte kaka yapıyor zorlanıyorda ,zeytınyagı mamalarına damlatıyorum hatta dun cok az ıcırdımde sutumle karıstırıp ama nafıle bukadar katı bır kakanın sebebı nedır ? pırınc patates ve muzu kestım yınede aynı degısen bırsey  olmadı .

Düzenleyen sevde - 29 Nis 2010 Saat 15:45
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.