merhaba doktor bey,
Kızım 7,5aylık ve 8 kilo . 10 gün evvel kızımda hafif ateşle başlayan öksürük ve hırıltı neticesinde doktorumuz 2 gün, günde 3 kez peditus buna ek 5 gün sürecek 12 saatte bir klamer, 12 saatte bir sekrol ve günde 3-4 defa serum fizyolojik verdi. Kullandık tam geçmeyince klamer ve sekrolü 2 gün daha uzatarak tedaviyi 7 günde tamamladık.
Ancak 8. gün kızım yeniden ateşlendi. 9.gün doktorumz yine boğaz kızarıklığı olduğunu söyledi.İlaçları değiştirerek actifed (günde 2 kez yarım), pedifen(günde 3 kez yarım) verdi. Bu ilaçları 2 gün kullanmamı bu süre içinde ateşi düşmezse,burnundan yeşil sümük akarsa ya da şiddetli öksürürse kendisini arayarak talimatıyla 3.gün kullanmak üzere agumentin verdi. Kızımda ösürük yada tıkanıklık yok, ateşi hep var. İlaçlara rağmen düşmediği gibi fitille bile zor düşürebiliyorum.Ilık banyo, ılık kompres yaptım ama düşmüyor.Uyurken ağzının aktığını farkettim. Bana ne tavsiye edersiniz? Bu tedavi hakkındaki yorumlarınızı paylaşır mısınız? Çok uzun oldu farkındayım birde kızımın vücudunda, boyun altında ve ayaklarında kızarıklıklar var.
Birde kızıma haftada 1 kez somon balığı versem (norveç somonu) sakıncası olur mu?