Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geçmeyen göz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgeçmeyen göz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeytincik Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Konu: geçmeyen göz
    Gönderim Zamanı: 21 Şub 2010 Saat 10:16
Cry Kadir bey 4,5 aylık kızımın sağ gözünde göz yaşı kanalı tıkalı.bu aralar gözunde gene çapaklanma başladıgı için daha öncede kullandığım cipro %3 kullandım.daha önce ıyı gelmişti dünden beri 6 saatte bir damlatıyorum bu sabah gözünde hafif şişlik, küçülme, yaşlanma var.ilaç yan etki mi yaptı acaba?devam etmem gerekiyor mu ilaca?     şimdiden teşekkür ederim...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118311
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2010 Saat 15:27
Hiçbir zaman kendi başınıza 2 günden fazla göz tedavisi yapmayın. 2 günde geçmedi ise, mutlaka göz doktoruna gidin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2010 Saat 21:47
Kadir bey göz doktoruna götürdük netira göz damlası verdi.çapaklanma olduğu zaman kullanırrsınız dedi.kullandım ama gözle görülür bi etki olmadı.daha önce ciproyu kullandığım için etki eder amacıyla tekrar kullandım.gözünün şişliği indi ama halen yaşlanma ve iltihap akması var özellikle masaj yaparken hemen akıyo gözunden ıltıhap.inşallah kötü bişey çıkmaz.bilgileriniz için çok teşekkürler...
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2010 Saat 22:49
mrb Kadir bey kızımı göz doktoruna göturduk bugun.doktor yarın gelın kan tahlılı yaptırın sondaj yapıp açalım gözunu dedı çocugu hafıf uyutup...1 yasına kadar yapılmıyor sanıyodum.kendılıgınden açılmaz göz yaşı kanalı dedi.damla verdi bırde genta diye.sizce sondaj yapılmalı şimdiden kendiliğinden açılmaz mı göz yaşı kanalı?verdiği ilacı kullanmalı mıyım? şimdidem teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118311
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2010 Saat 16:03
Söylenenleri yapın...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.