Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - burun akıntısı- beslenme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumburun akıntısı- beslenme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elif-naz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 74
Mesajın Direkt Linki Konu: burun akıntısı- beslenme
    Gönderim Zamanı: 19 Şub 2010 Saat 23:51
iyi çalışmalar doktor bey.benim size yine birkaç sorum olucak. kızım yaklaşık 15 gün önce hiçbirşeyi yokken sabaha karşı 38-38.5 arası ateşle uyandı günboyu sürdü ateşi daha sonra burun akıntısı başladı daha ateşlenmedi fakat 15 gündür burun akıntısı zaman zaman tıkanıklık devam ediyo.bir iki gündürde boğazında hırıltı başladı, uyurken özellikle. ama öksürük yok doktora götürmelimiyim hırıltı tehlikeli olabilirmi sizce ne yapmalıyım.

ikinci sorum şu kızım 8 aylık beslenmesiyle ilgili merak ettiklerim var.yumurta sarısını haftada kaç gün yiyebilir, hergünmü yoksa 3 veya 4 kezmi. birde balık ve limon yada limonlu yiyecekleri kaçıncı aydan itibaren yiyebilir.son olarakta şeker yaşına kadar önerilmiyo ama içirdiğim sütün içine bir miktar şeker katsam bir sakıncası olurmu yoksa bebe bisküvisi ile mi tatlandırmalıyım.

biraz uzun oldu farkındayım ama affınıza sığınıyorum.herzaman olduğu gibi şimdiden defalarca teşkkr ediyorum  iyiki varsınız
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2010 Saat 14:00
Grip geçiriyor, tedavi için bizim eski maillere bakın... Yumurta sarısını hergün verebilirsiniz, 9. aydan itibaren, hem rafadan hem beyazı ile beraber verilir...Balık, limon, şeker, 6. aydan sonra verebilirsiniz... Bebe bisküvisi neden tatlı acaba?? İçinde şeker olduğundan olmasın??? Bizim doktorlar, şeker vermez, pekmez yedirirler. Acaba hangisinde "Glikoz" fazla dersiniz??? 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.