Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - surup ve uyku
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsurup ve uyku

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yasakt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
Mesajın Direkt Linki Konu: surup ve uyku
    Gönderim Zamanı: 12 Kas 2009 Saat 23:54
Doktor bey, size daha once de yazmistim. 7 aylik bebegim, gece gunduz uykulari cok problemli. gunduz cok az uyuttuk, 2 sefer 40 dakika uyuyor, zaten asla 40 dk dan uzun uyuyamiyor. Aksam 7 olunca daha fazla tutamiyoruz, uyumak istiyor. Ancak sonra gece boyu 5-6 sefer uyaniyor, ciglik cigliga agliyor, sakinlestiremiyorum. Sadece emzirirsem susuyor ama sonra yine uyaniyor. Bu aksam uyanip aglayinca, ilk kez Sipraktin verdim yarim olcu. Simdi 3 saattir uyuyor ama endiselendim. Mesajinizi sonra gordum 9 aydan kucuk bebeklere verilmez diye. Cok mu erken davrandim? Vermeye devam etsem mi?   
Yukarı Dön
yasakt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 19
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2009 Saat 10:17
Ilac hic ise yaramadi, yine gece cok uyandiCry Oglum 7 ay 4 gunluk. kilosu 9,5 boyu 71 cm. ilk 6 ay sadece anne sutu almasina karsin hep boyle toplu bir bebekti. simdi calistigim icin gunduzleri sebze corbasi, meyve puresi ve kahvalti yiyor. eve ben gelince emzirmeye devam. ancak geceleri de en az 2 sefer emmek istiyor. ben kilosu fazla oldugu icin bu kadar emzirmek istemiyorum ama gece yarisi kiyamet kopuyor.
kilo konusunda endiselenmek gerekli mi? gunluk yemeklerinden kesmem gerekir mi? cok hareketli bir bebek de degil, hala kendi etrafinda donemiyor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117743
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2009 Saat 11:24
Eski maillerde de hep belirttiğim gibi bu şikayet hep çalışan annelerden geliyor. BAKANLAR, KENDİ RAHATLARI İÇİN UYUTUYORLAR. Sipraktin için erken. Önce "teknik arızayı" halledelim, olmazsa, küçük dozda ve kısa süreli kullanabiliriz. Emzirmenizin hiçbir sakıncası yok, azaltacaksanız, süt harici gıdaları azaltın..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.