|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
meaningless ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2009 Saat 01:50 |
merhabalar Kadir Bey,
kızım 6 buçuk ayını bitirdi kilosu 6.400 boyu 63. doktora götürdüm kilosunu az buldu doğal olarak, tahlil yapıldı kanında iltihap oranı yüksek çıktı 6 adet antibiyotik iğne verildi. haftaya tekrar götürecem kontrole. bu arada araştırmaya devam ediyorum. kansızlık, raşitizm bunlardan şüpheleniyorum. iştahı normal, yemeyen bir çocuk değil. huzuru normal fakat çok hareketli. emekleyemiyor henüz ama sürünerek evi dolaşıyor.
ayrıca bacaklarını dimdik basamıyor. devit3 damlasını ihmal ettim bir süre. kemikleri zayıf gibi görünüyor henüz oturabilmiş değil ama bunun için erken daha.
bunun dışında domuz gribi aşısını yaptırmalı mıyız? hiçbir belirti yok. kalabalık ortama da girmiyoruz ama babamız işte kapabilir diye endişeleniyorum. kızım daha çok küçük/cılız ve atlatamaz diye çok korkuyorum.
şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() |
3cm. boyu kısa, 1 kilo eksiği var. Kanında iltihap olsa ateşi çıkar. Ateşi olmayan bir bebeğe değil, iğne, antibiyotik şurup bile vermem... Siz şu tahlili birde bana yazın bir bakalım...Bu yaşta dimdik basmazlar. Çocuklar doğdukları andan itibaren oturabilirler. "Geğreği" batar lafı kocakarı uydurmasıdır. Eski maillere bakın. Aşı yaptırma imkanı doğarsa yaptırın..
|
|
![]() |
|
meaningless ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() |
http://img692.imageshack.us/i/testn.pdf/
kadir bey son test sonucu böyle. 6 iğne verdiğini söylemiştim. o zaman CRP'si 9'muş. şimdi düştü.
kansızlık ve raşitizmden şüpheleniyordum. kansızlık yok dedi ama raşitizm için bir şey söylemedi. kalsiyum vitamini yazdı. sizin bana tavsiye edeceğiniz vitaminler var mı? kızımın düşük kilosunun bir sağlık probleminden kaynaklandığını söyleyebilir misiniz?
ben de yapı olarak minyon biriyim. babamız uzun ama o da zayıf.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118501 |
![]() |
Günde 500ml. ve üstü süt içirebiliyorsanız, kalsiyuma gerek yoktur.
|
|
![]() |
|
faize ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() |
merhaba Kadir bey benim de oğlum 17 aylık geçen haftaki doktor kontrolünde 10kg. boyu 80cm.çıktı. doktorumuz az buldu. hala anne sütü veriyorum. anne sütünü daha az verip yemek yedirin dedi. bu doğru olurmu gerçekten ayına göre düşükmü. vitamin şurubu yazdı. ne yapmalıyım cevap yazarsanız rahatlıycam. ayrıca bir süre takip edelim böyle giderse anne sütünü bıraktırabiliriz dedi. ben bırakmak istemiyorum. sizin yazdıklarınızı okuyorum. anne sütünün önemine inanıyorum. nasıl beslemeliyim teşekkür ederim.
|
|
faizepehlivan
|
|
![]() |
|
![]() |
Boy iyide, kilo biraz az... Son damlasına kadar anne sütünü ver, üstüne istediği kadar diğer gıdalardan ver. Hiçbir gıda anne sütünden üstün değildir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|