|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
TÜBAY ![]() Elmas Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nis 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4018 |
![]() Gönderim Zamanı: 04 Kas 2009 Saat 00:03 |
EVLİ ERKEĞİN EVRİMİ... 6. hafta: Seni seviyorum 6. ay: Tabii ki, seni seviyorum 6. yıl: Seni sevmesem çoktan çeker giderdim 6. hafta: Aşkım, ben geldim 6. ay: Selam! 6. yıl: Annen ne yemek yapmış? 6. hafta: Zahmet etme, ben açarım 6. ay: Ben açayım mı kapıyı? 6. yıl: Yahu şu kapıya baksanıza! 6. hafta: Sevgilim, Ayşe telefonda 6. ay: Seni arıyorlar 6. yıl: Telefoooon! 6. hafta: Zor bir çocukluk geçirmişsin 6. ay: Senin anan da cins ha 6. yıl: Ulan tam da anana çekmişsin 6. hafta: Bu yaz seni Venedike götüreceğim 6. ay: Tatilde Ankara ya gitsek ne olur? 6. yıl: Niye, evin suyu mu çıktı? 6. hafta: Bu yüzüğü inşallah seversin 6. ay: Resim çerçevesi aldım, her zaman lazım 6. yıl: Şu parayla kendine bir şey al 6. hafta: Hangi filmi görmek istersin? 6. ay: Evita ya gidelim mi? 6. yıl: Evita yı gör, ben çok beğendim 6. hafta: Üzülme sevgilim, leke yapmaz 6. ay: Dikkat etsene yahu! 6. yıl: Amma da sakarsın be kadın! 6. hafta: Ben pek bu fikirde değilim 6. ay: Bu konuda yanlış düşünüyorsun 6. yıl: Saçma sapan konusma, Alla sen 6. hafta: Yaptığın yemeklere de bayılıyorum 6. ay: Bu akşam ne yiyoruz? 6. yıl: Gene mi makarna! 6. hafta: Bir şey içer misin? 6. ay: Bir Martini içerim 6. yıl: Gene buz koymayı unutmuşsun 6. hafta: Bu elbise sana çok yakışmış 6. ay: Bir elbise daha mı aldın? 6. yıl: Kaç para verdin buna? 6. hafta: Özür dileyecek bir şey yapmadın ki 6. ay: Biraz dikkat etsene be kızım 6. yıl: Hay senin eline... |
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kevser ![]() Moderatör ![]() Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 5082 |
![]() |
Tübaayyy, yine mi sen
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hande ![]() Altın Üye ![]() "Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu" Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2007 Konum: paris:):)):)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3307 |
![]() |
biz 10 senedir 6.haftada takılıp kalmışız şükürler olsun ki :)))
|
|
![]() |
|
münevver ![]() Elmas Üye ![]() ![]() forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi Kayıt Tarihi: 27 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4639 |
![]() |
aman nazar değmesin hande
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
hande maşallah 41 kre.bizde değişiyoruz bazen 6. hafta ama daha çok 6. ay dayız biz |
|
![]() |
|
TÜBAY ![]() Elmas Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nis 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4018 |
![]() |
anammmm kızzz niye yinemi ben. ne ettim kızzz ben ![]() ![]() ![]() |
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|