Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Daha mı mutlu oluruz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuDaha mı mutlu oluruz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceylinim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 732
Mesajın Direkt Linki Konu: Daha mı mutlu oluruz?
    Gönderim Zamanı: 31 Eki 2009 Saat 15:49
"Eski  çiftlik evini restore etmek için tuttuğum marangoz, işteki ilk  gününü zorlukla  tamamlamıştı. Arabasının patlayan  lastiği onun işe bir saat geç gelmesine neden  olmuş, elektrikli testeresi  iflas etmiş ve şimdi de eski püskü arabası  çalışmayı reddetmişti.
Onu evine götürürken  yanımda adeta bir taş gibi  oturuyordu. Evine ulaştığımızda beni,  ailesiyle tanışmam için davet etti. Eve  doğru yürürken küçük bir ağacın  önünde kısa bir süre durdu, dalların uçlarına  her iki eliyle  dokundu.

Kapı açıldığında; adam  şaşırtıcı bir şekilde değişti. Yanık yüzü  tebessümle kaplandı, iki küçük  çocuğunu kucakladı ve eşine kocaman bir öpücük  verdi. Daha sonra beni arabaya  yolcu etmeye geldiğinde; ağacın yanından  geçerken merakım daha da arttı ve  ona eve giderken gördüğüm olayı sordum. "O,  benim dert ağacım," dedi.  "Elimde olmadan işimde bazı sorunlar çııyor, ama  şundan eminim ki o sorunlar  evime, eşime ve çocuklarıma ait değil. Bunun için  bu sorunları her akşam eve  girerken o ağaca asıyorum.
Sabahları tekrar onları  oradan alıyorum. Ama komik olan ne biliyor  musunuz? Ertesi sabah onları  almaya gittiğimde, astığım kadar çok  olmadıklarını görüyorum."  Alıntı...

Bazen istemeden de olsa gün içindeki sıkıntılarımızı,gerginliklerimizi eşlerimiz gibi bizlerde evlerimize taşımıyor musun? Müdüre bağıramıyoruz ama çocuklar ve eşler onun yerine paylarına düşeni mi alıyorlar yada eşimiz tarafından mı biz payımıza düşeni alıyoruz?Belki bizde bu marangozun yaptığını yapabilsek daha mı mutlu oluruz?
Yukarı Dön
nidanisa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2009 Saat 16:40
benim 2yaşında ikizlerim var ne yapayım bazen günün tum sinirini eşimden cıkarıyorum ne yapayım.cok zor bi yere kadar dayanıyo insan sonra ...pişman olunuyo ama KizBebekKizBebek
Yukarı Dön
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 4018
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2009 Saat 20:21
canım ne güzel bi yazıydı. sanırım ders almamız gereken çok şey var. hadi hepimiz evimizin kapısında bir ağaç olduğunu düşünüp sorunları ona asalım gerektiğinde toplarızLOLLOLLOL
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
prensim2007 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 300
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2009 Saat 20:26
çok güzel.. benim eşim bu şekilde düşünür :) ama ben bazen düşünemem :( 
Yukarı Dön
ceylinim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 732
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2009 Saat 20:46
Çalıştığımda dönem de ben çok gergin olurdum ve genelde sorun çıkarırdım Tongue,şimdi eşim o günlerin acısını çıkartıyor galiba. Ama artık ilçenin girişindeki ağaca bırakıyoruz sorunları. Yakında gazetelerde Turgutlu da nedensiz ağaç patladı yazarsa şaşırmayın LOLLOL LOLLOL

Düzenleyen ceylinim - 31 Eki 2009 Saat 20:47
Yukarı Dön
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 4018
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2009 Saat 20:55

ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
Esra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3989
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2009 Saat 20:55
hiç bir zaman çok önemli ve özel olmadığı sürece asla iş stresi ve dış aile stresi eve girmez...ayakkabılarımızı çıkartırken kapının önünde sıkıntılarımızıda çıkartırız...
BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2009 Saat 09:06

iş stresini eşimle paylaşırım eşimde benimle.ama mümkün mertebe yansıtmamaya çalışırız.ama bir şekilde geriliyoruzDisapprovekeşke Tübaycımın dediği gibi yapabilsek.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.