günaydın doktor bey. kızım 20 aylık. 2 hafta önce sık sık 'anne çiş geldi' diyodu. ben anında idrar yollarını üşüttüğünden şüphelendim. 2 gün sonra doktora götürdük. fakat bu sefer de idrar tahlili veremedik. derken 1 hafta geçti ve hastalık ilerledi. kızım çok ağlamaya başladı.kuş gibi çırpınıyordu çişini çok zor yapıyordu ve hatta yaptıktan sonra bütün vücudu titriyordu. doktor hastalık çok ilerlemiş derhal tedaviye başlayalım, idrarını da alır almaz getirin dedi. iğne yaptılar orda acilen. ertesi gün idrar sonucu bol lökosit çıktı. kültürde üreme yoktu. fakat kızım düzelmeyince 2. gün de iğne verdiler. sonra da zimax a başladık. 10 gün kullanın dedi. bir de tirosyd krem verdi. kızarıklığı vardı. fakat bugün 10. gün ama pişiği hiç geçmedi o da çişini yaparken hala çok acı veriyo. genital bölgenin içi acayip kızarmış. kaşıntı da var. ne yapalım. gece de çok sıkıntılı. sürekli uyanıp kucağıma yapışıyor ve iki saat geziyoruz. çok yoruldum. acaba düzelemedi mi? gece de neren acıyo diyorum. hiç bir yerini göstermiyo. şımarıklık mı anlayamadım.
yardımıznızı bekliyorum teşekkürler...