hayırlı gunler kadır bey 2005 agustos dogumlu oglum var geniz akıntısı hıc kesılmıyor buna baglı olarak öksurukte yaklasık 1 yıl kadar once sızı tanıdım ve artık antıbıyotık vermekten atesını dusurmekten kurtuldum asırı derecede terleme sorunu var oda sıcaklıgı 22 derece altında oluyo her gece bu oluyo ılk yattıgı zaman ustunude ortmuyorum kalında gıydırmıyorum atlet ve ınce bı pıjama ılk 1 saat ıcınde hasta olmadıgı zamanlardada boyle sankı su dokmus gıbı bır terlemesı oluyor ter tomurcuklarını gözle göruyorum boynunda sırtında ustu acık oldugu halde serum fızyolojık bal lımon bunlarıda sureklı yapıyorum bal lımon bızı kurtardı allahu teala razı olsun sızden hasta olmasada bal lımon karısımını o kadar cok sevıyorkı artık sureklı ıstıyor :-) bu terleme normalmıdır?
dun 40 dereceye kadar atesı vardı 3-4 saat dusurmek ıcın ugrasmadım ustu acık yatırdım sayıklamaya baslayınca 1 ölcek pedifen verdım sabahta bı cıktı ates bı dustu dr goturdum bogazı ıltıhaplamıs dedı agız kokusu vardı zaten 2-3 gunden berı ates yoktu SEROZİL dıye ılac yazdı genel durumu ıyı ama halsız ateste bı cıkıp bı dusuyo kendılıgınden kullanmalımıyız
basarılar dılerız saygılar