Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pakize Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 36
Mesajın Direkt Linki Konu: ateş
    Gönderim Zamanı: 26 Eki 2007 Saat 10:46

merhaba doktor hanım ben 2 gündür panık durumdayım oglum faranjıt ve ateşini düşüremıyorum bır turlu her yolu denedim sayılır ateş düşürücülerde işe yaramıyor 39,39,5 cıvarı seyredıyor acıle goturdum ama antıbıyotık verdıler nasıl duşurebılrım ve havale gecırse anlaya bılırmıyım .ılık banyo ,eklem yerlerıne alkollu pamuk.koyuyorum ama işe yaramıyor .birde ateş duşuren bantlar var onlar ne kadar yararlı sizce ben denemedim ama teşekkurler şimdiden .uzun oldu ama oglum 21 aylık.Disapprove

Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2007 Saat 12:26
Merhaba...
Havale geçirirse tabii ki fark edersiniz. Ama her bbekte ateş yükselince havale geçirme durumu olmaz. Merak etmeyin. Tedavi ile 48 saat içinde ateşin düşmesini bekleriz. Ateşi düşürmek için yapılabilecekleri yapıyorsunuz. Ateş düşüren bantların önemli bir üstünlüğü yoktur.ç Uyguladıklarınız yeterli. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.