Kadir Bey, merhaba.İrem ve ece 24 eylülde tam 6 ayını doldurmuş oluyorlar.Şu ana kadar İrem'e sadece anne sütü vererek Ece'ye de sağılmış anne sütü biberonla+ek kutu sütü ve mama ile gittik.bu aşamadan sonra sütüm sadece bir bebeğe yetecek kadar azaldı.Ece'ye sadece 2 öğün anne sütü ancak verebiliyorum.Kalan kısmını süt veya mama ile idare ediyoruz.İrem emiyor.ama göğsümdeki mastitten dolayı sütümde azalma var.Sık emzirdiğim halde doymadığı oluyor.Eski mailleri okudum ve bir çok yeni şey öğrendim.Ama her çocuğa göre değişiyor.24 eylülde göreve başlayacağım.İrem kaşıkla içebiliyor.biberon almıyor denedim.bir de ikisi de çok şükür kutu süt alıyor oldular ama sade olarak pek içiremiyorum İrem'e emzirdikten sonra(50-60 cc içine 1 cici bebe denedim)içti.ek gıda olarak bu güne kadar 1 kez elma püresi denedim 2-3 kez de evde mayalanmış yoğurt denedim.yemilerdi.fakat sonrasını cesaret edemedim.Ayrıca 6900 gr ağırlığındalar .Doğum ağırlıkları Ece 1850 İrem 2200 idi.
hocam bundan sonra emdikleri kadar emecekler ama okul müdürüyüm dolayısıyla emzirme imkanım olamayacak üzgünüm.Sabah emzireceğim. diğerini de besleyeceğim.hocam bir de ek gıdayı verirken yöntemi nasıl olacak.önce anne sütü daha sonra ek gıda şeklinde arka arkaya mı verilecek.yoksa ek gıda başlı başına tek öğünde mi verilecek.bakıcının elinde sağılmış anne sütü ve kutu sütü olacak.ayrıca ek gıdalar. beslenme proğramı ile bu konuyu aydınlatırsanız çok memnun olacağım.. Bir de ancak ikindi 4 'te evde olabileceğim olmadığım öğünlerde nasıl bir beslenme proğramı önerirsiniz.önerileriniz benim için değerlidir saygılarımla.

Düzenleyen rosefrom - 17 Eyl 2009 Saat 08:13