Günaydın ve iyi haftalar Kadir Bey. benim oğlum 15 aylık ve son zamanlarda çok iştahsız. özellikle diş çıkarttığı dönemlerde hiçbirşey yemiyor. kaşığı görür görmez ağlamaya başlıyor. şu aralar sabah sadece 1 yumurta ardından uykuya yatarken 180cc süt uyanınca 1 kase kıymalı ya da tavuklu yemek ardından meyva akşam yemeği olarakta bizimle birlikte çok az makarna ya da pilav yiyor tabi gece acıkıyor ve gece uykuda da 2 sefer süt içiyor o da toplamda 400 cc kadar. sorularıma gelince;
1- önceden süt hiç içmiyordu şeker koyunca içmeye başladı böyle içirmemin bir sakıncası var mı?
2- gece süt vermek özellikle şekerli olduğu için sakıncalı mı? reflüye sebep olur mu?
3- yemek yememi sizce dönemsel midir (2 haftadır bu durumda) yoksa bunu huy mu yaptı zorlamak istemiyorum ama yemeyince de sinirlenmeden duramıyorum.
4- bir de oğlumda korkma huyu var özellikle ani yüksek bir ses olunca çok korkuyor. (gök gürültüsü, köpek havlaması vs.. ) ben bir iki kez sinirlenince bağırmıştım korkup ağlamıştı bu mu sebep olmuştur. doktor bey kendimi çok yetersiz ve kötü bir anne olarak görüyorum.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim.