Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğim obez mi olacak?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbebeğim obez mi olacak?

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nofx Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 12 Eyl 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: bebeğim obez mi olacak?
    Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2009 Saat 21:11
merhaba kadir bey,
öncelikle vermiş olduğunuz yararlı bilgiler için çok teşekkür ederim.sizin gibi radikal doktorlara çok ihtiyacımız var.aslında radikal olan siz değilsiniz siz ideal bir hekimsiniz.
 
 
2 haziran doğumlu  çift yumurta ikizlerimiz var.38 haftalık doğdular.anne sütü ve emzirmeden sonra mama(mi...a) takviyesi ile besliyorum.günde 2-3 kere 60-120 ml mama teklif ediyoruz.doktorumuz bunu tavsiye etti.
 
kızımızın doğum kilosu  2.850 gr boy 49 cm
1.ay 3500 gr boy 50 cm
2.ay 5000 gr boy 55 cm
3.ay 6100 gr boy 58 cm
 
oğlumuzun doğum kilosu 2190 gr boyu 46 cm
1.ay 2860 gr boy 48 cm
2.ay 4190 gr boy 55 cm
3.ay 5100 gr boy 57 cm
 
benim sorum şu olacak.  bebeklerimizin gelişim tablosu normal mi? kızımızın kilosu normal mi? kızımız ileride obez olur mu? hazır mamaların obeziteye etkisi var mıdır? bundan sonrası için neler tavsiye edersiniz.
 
çok teşekkür ederim. başarılarınızın devamını dilerim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117990
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2009 Saat 12:24
Hızlı gidiş sizi şaşırtmasın. Arayı kapadıklarında sizde "-yemiyorlar-" diyen gruptan olacaksınız. Şimdilik açık kapattıklarından hızlı gidiyorlar, bırakın gitsinler. Durup dururken evde "kaos" yaratmakmı istiyorsunuz? Öncelikle anne sütünü verin, yetmeyen kısmını mama ile tamamlayın. 4. aydan sonra mamaya ihtiyacınız kalmaz, kutu sütlerine geçin. Palavralara inanmayın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.