Sevgili Kadir Bey;
Kizimla ilgili sizden bircok bilgi aldim simdi ise 9 yasindaki oglumla ilgili sormak istedigim önemli bir sorunumuz var. Oglum yaklasik 10 aylikken hastanede yatiyordu mide enfeksiyonundan orada bulunan bebek yatagindan yaklasik 1,5 metre yükseklikten beton zemine düstü. (Malesef yatagin koruma demiri bozukmus) O gün röntgen cekerek saptadilar ki kafasi kirilmis.Ama bana dedikleri bebeklerin kafa tasinin tekrardan rahatlikla kaynayacagiydi. O gün bizi müsade altinda tutular her hangi bir kanama olurmu diye. Kafa üzerindeki bölge sanki balonun icinde su varmis gibiydi. Daha sonra tabiki bu gecti. Simdi oglum 9 yasinda ve bazen bana nesneleri uzak gördügünü söylüyor. Ve kendide diyor genelikle streste oldugum zamanlar oluyor diye. Gerci o ben nesneleri kücük görüyorum diye yorumlamisti ama sonrasi sordugum sorularda anladim yakin nesneleri tutamiyacak kadar uzakta gördügünü. Göz doktoruna götürdüm. Yapilan tetkiklerde hic bir sey cikmadi. Simdi sizce bir beyin tomografisi cektirmelimiyim. Cogunlukla söylenen seyler vardir insanlar arasinda tümörlerin kücükken olusan vurma ve carpmalardan oldugunu söylerler. Allah korusun sizce böyle birsey olabilir mi???