Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tanışma / Muhabbet > Çalışan anneler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ÇALIŞAN ANNENİN SIKINTISI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÇALIŞAN ANNENİN SIKINTISI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ARDAESRA Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 807
Mesajın Direkt Linki Konu: ÇALIŞAN ANNENİN SIKINTISI
    Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2009 Saat 10:59

Son iki üç haftadır çıldırmak üzereyim. Her sabah işe gelişimiz ayrı stres. Oğlum sabah uyanır uyanmaz anne baba işe gitme diye başlıyor. Bakıcımız geliyor sen git anne baba gitmesin diyor. Bakıcı geldiği için işe gittiğimizi düşünüyor. Defalarca konuştuk anlattık. Bakıcıyı çok seviyor bakıcımızda oğlumu çok seviyor ama oğlan biizm gitmemizi istemiyor. Sabahları karşılıklı ağlama seansları eşliğinde işe gidiyoruz. Havalar çok sıcak olduğu için gündüzleri parka gidemiyorlar. Evde sıkılıyor. Eve çeşit çeşit oyuncaklar aldık oynasınlar diye. Antalya'da oyun grupları araştırdım yok. Bir yakınımızın kreşi vardı bakıcıyla 2-3 saat gidip oynasınlar dedik, kreşin kapısına gelince arabadan bile inmedi. Şimdi izne ayrılıyoruz. Bize iyice alışacak dönnüce nasıl işe başlayacağız bilmiyorum. Sizler bu durumda neler yaşadınız nasıl çözdünüz fikir verirseniz çok sevineceğim.

Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4685
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2009 Saat 11:05
canım bilmem mi o ağlama nöbetlerinii.CryCryCrybenim tek avantajımın  bebek 5-6 aylıkken işe başlamak olduğunu düşünüyorum..yiğit'im ağladı ama fazla değil allah a şükür,bağırmadıda arkamdan ,ev yakın olunca öğlenleride gittim 4 te çıkınca  zaten evdeyim pek sorun yaşamadım o konuda..bizim arkadaşlardan çocukları en az 1 yaşında olanlar  işe başladığında aynı seninki gibi ağlıyolardı,hatta ağlamaktan kusan oğlu olan bi arkadaşım var ..kız ne yapcağını bilemiyor hergün aynı senaryo dönüyo evde..zor bi durum..allah kolaylık versin canım sanaApprove
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
Yukarı Dön
ARDAESRA Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2009 Saat 11:57

Teşekkür ederim. Aslında çok küçük değil. 2.5 yaşında. 4-5 aylıkkende ağlıyordu. Ama oyuna çevirip bay  bay yapıp el sallayarak uğurluyordu bizi işe. Sonra da bakıcımızla günlerini gün ediyorlardı. Artık akıllanmaya başladı yada bakıcıdan mı sıkıldı bilmiyorum sabahları işkence yaşıyoruz resmen.

Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2009 Saat 15:14
O uyanmadan evden cikmaniz mumkun degil mi? Uyanma saati sizin is saatine denk geliyor herhalde?
Yukarı Dön
ARDAESRA Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2009 Saat 15:16
Maalesef bizden önce uyuyor. Zaten uyanmasa bile bakıcımız gelince kapının sesine uyanıyor.
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2009 Saat 15:33
offff ne kadar zor çalışan anne olmak .hem anne için çok zor hemde çocuk için.Bakıcıyı seviyorsa neden sizi bırakmasınki.içine kurt düşürmek istemem ama canım bakıcıyla diyalogları nasıl kuzucuğununErmm
Yukarı Dön
ARDAESRA Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2009 Saat 16:01
Annem sık sık konntrole gidiyor. Bakıcıyla pek sorunları yok. Kadın pasif biri sadece çok iyi oyalayamıyor. Çocuk büyüdükçe ilgi alanları faaliyetleri genişliyor 50 yaşındaki kadın dayetişemiyor tabi. Bu kışı da atlatayım öyle kreşe vereyim diye düşünüyorum ama kreş te çözüm değil ki. Kreşen giden çocukların da sabahları ağladıklarını görüyorum
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3965
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2009 Saat 16:40
anlıyorum çok zor...bayramdan sonra benim de bakıcım işe başlayacak...tatil öncesi sıkıntı yoktu...rahatlıkla evdden çıkıyordum...ama bu uzun tatilde öyle alıştı ki ........ilk hafta bu konuda  sıkıntı çekeceğimi şimdiden görüyorum......

...ağlama seansları falan dediniz ya..
belki de sabahları sizin evden kararlı çıkmamanız etkendir.....bi süre evden kararlı çıkmanız belki işe yarayabilir...hoşçakal akşama görüşürüz deyip arkaya bile bakmadan gitmek...

ben bunu yapıyordum  ...yine yapıcam inş bu sefer de  işe yarar
Unhappy
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.