Merhaba Hocam,
Oğlum 2,5 yaşında. Birkaç gündür çişini yaparken acıyor diyor. Ben önceleri bana yaptığı nazlardan sandığım için çok üzerinde durmadım. Ancak dün çişini yaptıktan sonra lazımlığının ön kısmında kırmızı (sulu kan renginde) 3-4 damla gördüm. Daha sonraki tuvaletlerinde hiç bir şey görmedim. Bu arada kreşe gittiği için gündüz takip etme olanağı bulamadım. Eve geldikten sonra 2 kere tuvalete çişini yaptı, birşey göremedim. Fakat az önce yaptığında yine aynı lekeleri gördüm. Komik gelecek belki ama lafla anlatamam belki diye fotoğrafını çektim.

Çocuğun genel durumunda bir kötü hal yok, ateşi yok, sancısı da yok gibi görünüyor. Keyfi iyi. İştahı her zamankinden çok farklı değil. Sadece çiş yaparken acıdığını söylüyor. Ben aradaki farkı anlayamadım ama eşim pipisinde şişlik olduğunu iddia etti. Bol sıvı vermeye çalışıyorum ama suyu da eskisi gibi kana kana içmek istemiyor. Belki de havaların serinlemesinden. Tam olarak bu olaya bağlayamıyorum.
Tedirgin oldum, korkmaya başladım. Acaba ne olabilir hocam bu lekelerin sebebi? Nereye başvurmamız gerekir? Acil midir? Yoksa pazartesi gününe kadar bekleyebilir miyiz?
Teşekkür ederim...