Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yoğurt,Süt ve Kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumYoğurt,Süt ve Kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Egemen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 204
Mesajın Direkt Linki Konu: Yoğurt,Süt ve Kusma
    Gönderim Zamanı: 29 Tem 2009 Saat 16:27
Hocam merhabalar;
Oğlumun yoğurdunu evde kendim yapıyorum isteksiz zorla yiyor..Reklamlarda gösterilen meyveli yoğurtlardan hiç vermedim,bazen kendim meyve katıp yedirmeye çalıştım.Sorunumuz ne zaman yoğurt yedirsem yada inek sütü içirsem kusuyor.Yeni çıkmış sanırım marketlerde satılan sade bebek yoğurtlarından aldım ondada aynı tepkiyi verdi.İştahsızlık problemi yok.Muz,yoğurt ve inek sütünu ağzına alır almaz öğürmeye başlıyor,zorla yedirirsemde kusuyor.Yoğurdu nasıl sevdirebilirim?Biliyorum yerini tutmaz ama yoğurt yerine ne yedirebilirm?
Şimdiden teşekkür ederim.İyi çalışmalar.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117489
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Tem 2009 Saat 21:08
Yeryüzünde yoğurt yenilen kaç ülke var zannediyorsunuz?? Hele bebek gıdası olarak üçü- beşi geçmez..Hiç zorlamayın. Tabii yerse daha iyide, yemiyor diye çocuğu sıkboğaz etmeyin. Dondurma denedinizmi??
Yukarı Dön
Egemen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 204
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Tem 2009 Saat 21:18

Hayır hocam bebeğim 8ay 3haftalık o yüzden dondurma için erken olduğunu düşündüm ve hiç vermedim.Dondurma öneriyorsanız ambalajlı dondurmalarımı yoksa açık satılanlarımı öneriyorsunuz?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117489
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2009 Saat 10:28
Yaş belirtilmediği için, önermiştim, biraz erken olabilir. Siz yerken görüp isterse deneyebilirsiniz. Doğru dürüst bir müesseseden aldıktan sonra, açık kapalı fark etmez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.