|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dbaylan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haz 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Gönderim Zamanı: 23 Haz 2009 Saat 13:10 |
Merhaba,umarım doğru yere yazıyorumdur.Ben Görüntülü röportalardan,doğum yöntemlerini izlemek istiyorum fakat,ilgili bölümü açınca önüme çıkan video da aile içi şiddet konusu işleniyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler....
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 71786 |
![]() |
Çok teşekkürler. Bir hata olmuş, en kısa sürede düzeltilir... ve duygu arkadasim ilgilenecektir ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dbaylan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haz 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() |
ben teşekkür ederim ilginize.biz sorum olucak ama hangi bölüme yazıcağımı bulamadım.25 haftalık hamileyim,kuşadasında yaşıyorum ve artık denize girmek istiyorum.doktorum bunda sakınca olmadığını,hatta normal doğum için yararı olabileceğini söyledi fakat azda olsa güneşlenebilir miyim ve hangi güneş kremlerini önerir uzmanlarımız bunu öğrenmek istiyordum.Tekrar yardımcı olursanız çok memnun olucam,iyi günler
![]() ![]() |
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7116 |
![]() |
Merhaba,
Öncelikle hoşgeldiniz. ![]() Sorunuzu aşağıdaki linke tıklayarak yeni bir başlıkta uzmanımıza sorabilirsiniz. http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=26&title=f-erkin-ultanir--yazar Ayrıca konu ile ile ilgili olarak diğer anneler ve anne adaylarıyla fikir paylaşımında bulunabilirsiniz. Hamilelik bölümüne gitmek için aşağıdaki linki tıklayın. http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=1&title=hamilelik |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|