Çok teşekkür ederim Kadir Bey, değerli vaktinizi ayrıdığınız ve her sorumuza cevap verdiğiniz için.
Kızım dün akşam çok kötü görünüyordu, öksürerek kusuyordu, doktora gittik (size bilgi vermiştim) virütik olduğunu antibiyotik gerekmediğini belirterek, ses tellerine yerleşmiş olduğundan hırıltılı bir ses çıktığını ve bunun bizi yanılttığını belirtti, hastanede buhar verdiler, buhardan sonra öksürüğü de azaldı ve geceyi nispeten daha iyi geçirdi. Kan sayımını yapmamalarını anlayamadım, boğaz kültürü anlamamızı sağlar dedi, ben onun sonucunu da size yazmaya çalışacağım, verdiği ilaçları size söylemiştim, hiç birini kullanmadım, uyumadan önce limon sonrada sütüne bal katıp verdim.
Belirtmek istediğim bir konu daha var. Benim yazımın birkaç satır altında "ikizler hasta" başlıklı "OYKULUS"den gelen soru var.
İkizlerle kızım kuzen ve geçen haftasonunu birarada geçirdiler, o zaman kızımda hastalık belirtisi yoktu pazar akşamı ateşlendi. Ama sanırım aslında hastaydı ve belkide ikizlere kızımdan geçti.
Kızım 3,5 aylıkken bronşiyolit teşhisi ile 3 gün hastanede yatırıldı ve delik deşik yaptılar kızımı şimdi ikizlerimizede aynısını yapmalarından korkuyorum.
Sabırsızlıkla cevabınızı bekliyorum
Tekrar teşekkür ederim