Sayın Benal Büyükgebiz,
Yaıtınız için teşekkür ederim. Bugün oğlumun doktor kontrolü vardı. 15 gün önceki kilosundan 50 gr vererek 7kilo 800 gr olmuş. Sadece az kilo almakla kalmıyoruz anne sütünden başka birşey almadığı için de az da olsa kilo kabımız oluyor. Bu durum zaten son 1,5-2 aydır böyle devam ediyor..
Sadece diş sebepli olmayabilir demişsiniz. Bugünkü doktor kontrolünde doktoru bizden bazı tahliller istedi. Sizinle tanışmayı ve görüşmeyi oğlum Derin’in durumuna bir çözüm getirmeyi çok istiyorum. Öncelikle doktorun istediği tahlilleri yazıyorum; tam idrar , tam kan sayımı, idrar kültürü, Na, K, ALT, Ast, üre, kreatnin, CMV IgG ve IgM, EBV VCA IgG ve IgM.
CMV ve EBV VCA virüsleri 5 aylıkken yaptırdığımız tahlilerde pozitif çıkmıştı. Hatta CMV virüsünü geçirmeye devam ediyordu. (o zaman)
Bunların dışında 2. ayda 5. ayda yaptırdığımız 17 OH progesteron, NA, K, andrestenodion tahlilleri var. Oğlumun testis rengi ten rengine göre koyu. Bunun sebebinin böbrek üstü bezlerinin fazla çalışması olduğunu söylemişti doktorumuz. Bu da bebeklerde büyüme geriliği yapabilirimiş. Ama 2. ayda yüksek çıkan tahliler 5. ayda normal sınırlar içerisindeydi. Bunu da ek bir bilgi olarak belirtmek istedim.
Bugün doktoru ilk defa demir ilacı (ferra sanol) ve vitamin (vi-daylin) verdi.
Bu güne kadar diş kaynaklı olduğunu düşündüğümüz yemek yememe sorunu başka kaynaklara da dayanabilir mi diye düşünmeye başladık. Sizden ricam yukarıda yazdığım tahlilerden başka gerekli olabilecek bir tahlil varsa sizinle görüşmeden önce yaptırmalı mıyız, bunun cevabını sizden rica ediyorum. Sanırım bu tahlilleri yaptırıp gelmek daha çabuk yol aldıracaktır. Ben bu hafta içinde bunları yaptırmayı düşünüyorum. Sizden de önümüzdeki hafta randevu almak istiyorum. İrtibat adresiniz Etiler İnternational Polikliniği mi?
Şimdiden teşekürler,
Saygılarımla,
Denge