Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - süt ve yoğurt
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsüt ve yoğurt

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sarp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 89
Mesajın Direkt Linki Konu: süt ve yoğurt
    Gönderim Zamanı: 23 May 2009 Saat 12:10
dr bey oğlum 8 aylık uht süt veriyorum.yanlız hazır yoğurtlarla ilgili çıkan haberlerde koyu kıvamlı olsun diye sağlığa zararlı maddeler koyulduğunu söyleniyor.bunun üzerine kayınvalidem tanıdıktan açık süt alıp yoğurt yaptı.bu da açık süt gibi zararlımıdır.hazır süt ve yoğurtlarda yağ yokmus faydasızmış.bunun yağı çokmuş daha iyiymiş;))) 2 gün verdim hazır yoğurt kakasında nohuttan büyük sertlikler vardı çok zorlandı yoğurt yüzünden olabilir mi?değişik baska bişey vermedim çünkü ayrıca hazır yoğurtta ve sütte hangi markaya güvenebilirizz lütfen yardımcı olurmusunuz? her gün bişey söyleyip kafamızı karıştırıyorlar?sütler süt tozu bilmem ne sütlerin içine koydukları koruyucu madde zararlı oluyomus fazla koyulduğu zaman bu konuda hergün bişey çıkıyor..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120038
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2009 Saat 19:50
Büyük markaların hepsini kulanabilirsiniz, bu palavralara inanmayın, markasız ve açık olanlardan kaçının. Bazı yoğurtlar "homojenize" sütten yapıldığında, kaymak tutmaz, yağı içindedir. UHT sütlerde kaymak tutması istenmediğinden, "homolenize" edilmişlerdir, onlarda kaymak tutmazlar. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.