Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sütü nasıl vericekler..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsütü nasıl vericekler..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Konu: sütü nasıl vericekler..
    Gönderim Zamanı: 22 May 2009 Saat 17:38

hocam benim bugünlerde çok kafamı kurcalayan bir konu var. 1.5 ay sonra işe başlıcam ve oğlum tam 3 aylık olucak anne sütüne devam edicez işe başlamadan dolaba stok yapmaya başlıcam. şuan sanki sütüm ona tıkı tıkına yetiyomuş gibi geliyo artan sütüm yok ama inşallah zamanla çoğalır. Kontrole gittiğimizde devlet doktoruna işe başlıcamı ve napmamız gerektiğini sordum anne sütüne devam ve takviye mama dedi ama nasıl verileceği konusunda bişi demedi. Oğluma babannemiz bakacak. Bikaç sefer 1 saat falan deneme yaptık ben yokken sütü doğumda dedikleri gibi kaşıkla verdi ama hakkından gelemiyorum siz buna biberon alın dediConfused. başka türlü bakamam gibi konuştu Confused biberon için okudum heryerde eğer biberona başlarsa anneyi emmez diyolar Confusedbu doğrumudur. sizinde bildiğiniz gibi eski insanlar yok bırakmaz bişicik olmaz biz nasıl büyüttük birazda bizi dinleyin falan diyolar. yada napmam gerekiyo...Confused

teşekkürler hocam...

Düzenleyen küçük kanaryam - 22 May 2009 Saat 17:39
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2009 Saat 18:11
Eğer biberonun deliği ufak olursa ve ters çevirdiğinizde damla-damla akarsa, tembelliğe alışmaz. Öbür türlü çok zor. İş yerinizde ortam müsait ise, orada sağıp ertesi gün kullanabilirsiniz. Yetmeyen tarafını da mama ile takviye edersiniz.
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2009 Saat 18:27
teşekkür ederim hocam.
bi arkadaşım formda yazmıştı biberonla verirken biberonun iç kapağına delikler açmış ve sanki anne sütünü çeker gibi biberonu çeksin diye bu şekilde denesem uygun olur mu...

Düzenleyen küçük kanaryam - 22 May 2009 Saat 18:28
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2009 Saat 09:01
Denemekte bir yarar var. Esas mühim olan uçtaki deliğin küçük olması.
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2009 Saat 17:52
teşekkürler hocam içim rahatladı Big smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.