Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - miğde bulantısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummiğde bulantısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pınar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 63
Mesajın Direkt Linki Konu: miğde bulantısı
    Gönderim Zamanı: 30 Nis 2009 Saat 08:46
Kadir bey günaydın ben salı günü kızımı size muayene getirmiştim kızım 2003 doğumlu muayene sonucu kulağında ve boğazlarında iltihap görmüştünüz ve burun damlası ile bactrim şurup vermiştiniz salı akşamı şuruba başladım ve dün gündüz bütün günü çok rahat iyi bir şekilde geçirdi ama akşamına gene kafasını kaldıramadı yataktan ve gece ateşi tekrardan çıktı bu sabah ise tekrardan karın ağrısı miğde bulantısı ile başını kaldıramıyor az bişi süt içmişti ama onuda olduğu gibi çıkardı acaba ilaç ancakmı etkisini gösterir yoksa ilaçlar yeterli gelmiyormu
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2009 Saat 10:03
İlaç herhangi bir şey tedavi etmeyecek, sadece orta kulaktaki sıvının mikrop kapmasını önleyecek... İlk 4-5 gününüz kötü geçecek merak etmeyin.Bu arada kendini iyi hissedip, kalkıp aşırı hareketlenirs, akşamına kötü çarpılır. 1 hafta müddetle "kudurukluk" yok...Kendini iyi hissetse bile sokağa filan salmayın, otursun istirahat etsin.
Yukarı Dön
pınar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2009 Saat 10:07
tamam Kadir bey şimdi kızıma okudum ve okula gidemediği için yaaaaa lafını işittim:)))) boşu boşuna paniğe kapıldım desenize:)çok tşkler...
Yukarı Dön
pınar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2009 Saat 16:05
Kadir bey merhaba..bu seferde büyük kızım hasta oldu büyük kızım 97 doğumlu bu sabah kalktığında halsizlik hissetti ve az önce okuldan izin alıp geldi ateşi var miğdesi bulanıyor ve başı ağrıyor evde parol vardı bir tane ondan verdim acaba bu yaşta bir çocuğa başka hangi ilaçları kullanabilirim birde ufak kızımdan ona geçmiş olabilirmi...biliyorsunuz aynı şikayetlerden dolayı geçen hafta ufak kızımı size getirmiştim .....
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2009 Saat 11:51
Ateş ile fazla uğraşmayın, Arkadan ishal gelebilir, sakın ilaç vermeyin. Ateşini de düşürmeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.