Arkadaşlar Merhaba,
2 yaşında bir kızım var, son 4 haftadır gece terörü denilen ağlama nöbetlerine başladı kızım. Uyuduktan 2 saat sonra uyanıyor, avazının çıktığı kadar çığlıklar atarak bağırıyor, kesinlikle sakinleştiremiyoruz ve uyandıramıyoruz, bizi tanımıyor çünkü, yarım saat kadar sürüyor, ama öyle çaresiz hissediyorum ki kendimi anlatamam.
internette araştırdım uzunca bir süredir, herhangi bir forumda bulamadım, başınızdan geçtiyse lütfen benimle paylaşır mısınız? Ne kadar sürdü? Nasıl çözüm buldunuz, Ankara'da yaşıyoruz, önerebileceğiniz iyi bir çocuk doktor var mı bu konuyla alakalı?
Tam bu olayların başlamasından hemen 1 hafta önce evimize hırsız girdi, ve ben çok kaygılandım, kızımın yanında tüm korkularımı arkadaşlarımla defalarca paylaştım, bu kadar etkileneceğini cidden düşünemedim, başka bir sebebi olduğunu sanmıyorum, size önerim lütfen çocuklarınız yanında dikkatli konuşun, hayatımda en son incitmek isteyeceğim varlığı, meleğimi incittim, öyle çaresizim ki, kendimi affedemiyorum, lütfen yaşadıklarınızı benimle paylaşır mısınız?