Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gece Terörü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuGece Terörü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gunduz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Konu: Gece Terörü
    Gönderim Zamanı: 16 Nis 2009 Saat 15:18
Arkadaşlar Merhaba,

2 yaşında bir kızım var, son 4 haftadır gece terörü denilen ağlama nöbetlerine başladı kızım. Uyuduktan 2 saat sonra uyanıyor, avazının çıktığı kadar çığlıklar atarak bağırıyor, kesinlikle sakinleştiremiyoruz ve uyandıramıyoruz, bizi tanımıyor çünkü, yarım saat kadar sürüyor, ama öyle çaresiz hissediyorum ki kendimi anlatamam.

internette araştırdım uzunca bir süredir, herhangi bir forumda bulamadım, başınızdan geçtiyse lütfen benimle paylaşır mısınız? Ne kadar sürdü? Nasıl çözüm buldunuz, Ankara'da yaşıyoruz, önerebileceğiniz iyi bir çocuk doktor var mı bu konuyla alakalı?

Tam bu olayların başlamasından hemen 1 hafta önce evimize hırsız girdi, ve ben çok kaygılandım, kızımın yanında tüm korkularımı arkadaşlarımla defalarca paylaştım, bu kadar etkileneceğini cidden düşünemedim, başka bir sebebi olduğunu sanmıyorum, size önerim lütfen çocuklarınız yanında dikkatli konuşun, hayatımda en son incitmek isteyeceğim varlığı, meleğimi incittim, öyle çaresizim ki, kendimi affedemiyorum, lütfen yaşadıklarınızı benimle paylaşır mısınız?
Evdeki Huzur, mutluluk budur...
Yukarı Dön
gunduz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2009 Saat 11:19

Bulduğum bazı kaynaklarda, nöbetin olma saatinden 15 dakika önce çocuğu uyandırıp 5-10 dak. ayakta tutup oyun falan oynayın ve bunu 1 hafta tekrarlayın diyor. Bunu deneyeceğim, bu durumu yaşayan hiç anne yok mu ya?? Lütfen yazın...

Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2009 Saat 11:38
Canim gecmis olsun. Oyle bir sey yasamadim. Kizimin gece uyanmalari olur ama boyle degil.

Nilay, Ata Deniz'in bahsettigin bagirmalari bundan dolayi olmasin?Confused
Yukarı Dön
gunduz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2009 Saat 16:16
Teşekkür ederim .KizBebek
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2009 Saat 16:19
Of canım geçmiş olsun Clown ,

anlattıklarından etkilenip korkup ta ağlamış  olmasın ConfusedConfusedConfused
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8306
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2009 Saat 16:55
Çok yakın bir arkadaşımın oğlunda var..oda 2 sefer bu konuyla ilgili dr.a gitti.Çocuk nörologları bakıyor..ama onun çok sık olmuyor,5-6 ayda bir falan oluyor..aynen anlattığın gibi gece inanılmaz bir ağlama,çocuk uyanamıyor uykusundan,gözlerini açamıyor,açsada sanki hiçbirşey görmüyor,ailesini tanımıyor...ama işte bu sorunları daha henüz bebekkken 6-7 aylıkken başlamış..dr.ların kafasını karıştıranda bu,gece terörü için çok erken olduğunu ve bunda nöbetlerin çok daha sık olacağını belirtmişler ve emar istenmiş,emar sırasında uyanınca çocuk bırakmışlar,birazdaha zaman geçince tekrarlayacaklar..sizede çok geçmiş olsun arkadaşım..
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2009 Saat 17:14
Bizdede bi ara olmuştu 1-2 defa,ben rüya gördüğünü düşündüm,yatağında yatıramadık hep bizimle yatmak istedi,daha doğrusu uyumayı hep retetti,şu anda ağlama nöbeti yok ama hala uyumuyoStern Smileçok zor yatmaya ikna ediyoruz ve yatarken toplu yatıyoruzLOLLOLbiz kızı uyutmak için yatıyoruz ama muhtemelen kızdan önce uyumuş oluyoruzStern SmileLOL
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2009 Saat 17:18
Ana ben bu filmi bir yerden hatılıyorum emine LOLLOLLOLLOL bizde de aynı arda yatagında yatmıyor yanımıza alıyoruz sözde uyutup yatagına alacagız ama biz ondan önce uyuyoruz ConfusedConfusedConfused
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.