Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - capak.burun akıntısı....
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumcapak.burun akıntısı....

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mehmet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 14 Şub 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesajın Direkt Linki Konu: capak.burun akıntısı....
    Gönderim Zamanı: 14 Nis 2009 Saat 11:48
kadir bey merhaba;
10 aylık bir oğlum var.3-4 önce ateşlendi ve bikac gün sürdü.ateş düşürücü şurup ve fitil verdim geçti.yeşil burun akıntısı ve kuru öksürük başladı.dün sabah bir gözü komple çapaklanmıştı ve bu sabah iki gözü birden çapaklandı.pamuklu sıcak suyla temizledim.size sormak istediğim burnu yeşil balgam gibi akıyor.siz gribin son evresi demistiniz yanılıyormuyum?cok kötü kuru öksürüğü var.birde gözleri neden bukadar çapaklanıyor(yemyesıl)?
Yukarı Dön
mehmet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 14 Şub 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2009 Saat 18:14
kadir bey merhaba;
oğlum öğlen uykusuna yatıp kalktıktan sonra her ıkı gozü de kapanmıstı.zorla gözlerini açtı.göz doktoruna götürmeme gerek var mı?mikrop kapmış olabılır mı?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2009 Saat 11:05
Önce burun temizliği yapın. Serum fiz. 4x10'ar damla, her iki burun deliğine damlatın. Arkasından, "Tobrased" göz damlasını 4x1 defa her iki göze, birer damla şeklinde damlatın.Eğer 2 gün içinde geçerse, tadaviyi, 5 güne tamamlayın, geçmezse, göz doktoruna 3. gün gidin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.