Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - memeden kesmek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummemeden kesmek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
delibalik Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Konu: memeden kesmek
    Gönderim Zamanı: 30 Mar 2009 Saat 17:43
Oğlum 21 aylık ve ben oğluma kıyamadığım için şimdiye dek emzirmeye devam ettim. Oğlum doğduğundan beri memeye çok düşkün. Çalışan bir anne olduğum için, özellikle son birkaç aydır ben işten gelir glemez beni yakalayıp koltuğa oturtup kendisi memeyi çıkarıp en az yarım saat emmeye başladı. belirli bir öğünümüz sayımız yok maalesef. Dün birdenbire vermemeye başladım. öncesinde aylar öneden bu yana sen artık abisin abiler meme emmez diyip durdum sürekli. son 1 haftadır zaten üstüme çok fazla düşmeye başlamıştı. sanki ben işten dönmeyecekmişi gibi bir kaygıyala sabahları evden çıkmama aşırı tepkiler göstermye başlamıştı. Dün de  meme vermeyince, boynuma sarılmaya, beni daha sıkça öpmeye, benden daha çok sevgi görmek istemeye başladı. onu sevmediğimi mi düşünmeye başladı acaba? memeyi bıraktırmayı ertelemeli miyim?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117771
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2009 Saat 12:35
Çocuğunuzla kakışmayın... Zaten çalışan annesiniz, eve geldiğinde, ver. Hem muhabbetiniz artar, hem çocuğun psikolojisi bozulmaz.. Sizin oğlunuz, diğer çocuklardan daha az hastalandı değilmi? Acaba niye??
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.