Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
keskine
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 451
|
Konu: Kızım düştü :(( Gönderim Zamanı: 30 Mar 2009 Saat 17:18 |
Merhaba Kadir Bey, Kızımız 14 aylık,dün dışarda yürütürken birden elimi bıraktı teyzesi öndeydi ona doğru koşmak istedi hafif yokuş aşağıydı ve yüzüstü düştü.Yanağı hafif morardı ve dudağı yüzülmüş.Çok ağladı düşünce,ama sonra tepki vermedi şimdide moraran kısma bile dokunduğumda tepki vermiyor. Dudağının yüzülen kısmı kabuk tuttu.Bİr ilaç sürmem gerekli mi? iz kalırmı? Yanağının moraran kısmına ilaç sürmel miyim? Yanağının içindeki elmacık kemiklerine herhangi bir zarar gelmiş midir? Dokununca tepki vermiyor? Çok düşüyor yeni yeni yürümeye başlamasıyla mı alaklaı.Geçen ayda evde emeklerken eli kaydı ve düştü dişi kırılmıştı :(( çok düşüyor elini de tutmamızı istemiyor.Bu kadar çok düşmesi normal mi?
Teşekkür ederim.Saygılarımla.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118542
|
Gönderim Zamanı: 31 Mar 2009 Saat 12:30 |
Bazı çocuklar "kösteklidir" .. Eskiden "Köstek kestirme" adeti vardı. Komiklikten öte bir şey değildir. Cuma namazına gidecekmişsinde, namazdan ilk çıkana elindeki makas ile bebeğin ayagındaki ipi kestittecekmişsinde... Hikaye.. Zamanla geçer. Derideki açık yaralar için, "Furacin" pomat sürün, en az iki defa ,ilaveten yıkandıktan sonra..
|
 |
keskine
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 02 Nis 2009 Saat 00:20 |
Dokununca acımıyor ama herhangi yanak kemiklerinden birine zarar gelmesi olası mıdır? Zarar gelse tepki verir miydi ? Koşarken düştü ,şiddetini bilmiyorum ama morarınca çok korktum.Teşekkür ederim.Saygılarımla...
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 02 Nis 2009 Saat 12:39 |
Diyelimki, kemiğine zarar verdi... Ne yapacaklar, kafayı alçıyamı alacaklar??? Sen rahat olmana bak, ancak çocukta herhangi bir araz görürsen, göster..
|
 |
keskine
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 03 Nis 2009 Saat 12:32 |
Teşekkür ederim Kadir Bey, Günlerdir uyku uyuyamıyordum ya sonradan birşey çıkarsa diye.Eşim kırık olsa çocuk durabilir mi ağrıdan diyor ama nerdeee.İlla ki sizden duyacağım içimin rahatlaması için. Ama çok korktum ve üzüldüm küçükcük çocuk nasıl bıraktı elimi nasıl kaçırdım elimden fırladı gitti.Vicdan azabı duyuyorum baktıkça ve yanağını mosmor gördükçe :(((((
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 03 Nis 2009 Saat 19:40 |
Çocuklar düşe-kalka büyürler. Takmayın kafanıza.
|
 |