Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Multitabs'ın içindeki ''etanol'' hakkında...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumMultitabs'ın içindeki ''etanol'' hakkında...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hatisel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesajın Direkt Linki Konu: Multitabs'ın içindeki ''etanol'' hakkında...
    Gönderim Zamanı: 11 Mar 2009 Saat 14:51
Merhaba,
4,5 aylık kızım var. Sadece anne sütüyle iyi beslense kilo fazlalığı olsa bile kullanmak gerekli mi vitamin?
Bugün itibariyle multitabs vitamin kullanmaya başladım. İçinde vitaminlerin dışında blunan tatlandırıcı, antioksidan ve etanol maddelerine takıldım doğrusu.
Kullanmaya başladığım her şeyin içeriğini didik didik etmek gibi bir adetim vardır da.Confused

Bu etanol bildiğimiz alkol mu yani???

Düzenleyen hatisel - 11 Mar 2009 Saat 16:05
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118465
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2009 Saat 19:38
Evet.. Etanol= Etil alkol...Şurup ve damlalar içindeki bazı vitaminler, sadece alkol içinde erdikleri için maalesef başka şansınız yok. Allahtan Bir porsiyondaki miktar, bir damladan bile az.Tabii şuruplarda iş değişiyor.Suudi Arabistanda satılan bazı şuruplarda bile var, onlar bile az miktarda olanlara ses çıkarmıyor. Araç kullanmaya tesir edecek kadar yüksek olanları kullanmayın.
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2009 Saat 19:58
Hocam;

Sanasol ve Polivit hakkinda ne diyorsunuz? Sigorta karsiladigi icin bunlari yazdi doktor. Multitabs'i karsilamiyormus.
Yukarı Dön
murat_ege_nazlı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 51
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2009 Saat 22:29
bu konu açılmışken benimde bir sorum olacak kadir bey;
bende multitabs kullanmaya başladım ama devit3'ü kullanırken sadece 3 damla veriyordum ama multitabs 1 ml verin deniliyor ama 1ml de işaretli yere baktıgımda devite göre daha çok miktarda verilmiş oluyor. tam 1ml verilmesi gerekiyor hergün.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118465
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2009 Saat 09:51
Multi tabs'ın tek özelliği hacminin küçük olması, ve bebekler tarafından kolay alınabilmeleri. Sanasol verecekseniz 10 ml.si 400 ünite D vitamini sağlar . 5ml. değil.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.