Merhaba,
benim kızım 1.5 yaşında, 2 hafta önce genital bölgesinde kırmızı küçük notktalar halinde bişeyler çıktı, cildiyeye götürdüm, doktor nemli kalmaktan dedi bol bol havalandır dedi, alt temizliğinden sonrada iyice kurulamak için kurutma makinası kullan ded, 3 tane krem verdi, karıştırarak sür dedi, aynen 1 hafta uyguladık kremleri, ama kızım saç kurutma makinasına izin vermiyor, korkuyor, olabildiğince havalandırmaya çalışıyorum hemen bağlamıyorum bezini ama kış olması sebebiyle birde henüz tuvalet eğitimi de almadığı için altını uzun süre açık bırakmam imkansız....
kontrole götürdük geçmiş dedi doktor ama şimdi tekrar kızarık noktalar oluşmaya başladı,neden olduğunu anlayamıyorum,doğduğundan beri pişik bile olmadı, şuana kadar böyle bişey yaşamadık şimdi neden oldu anlayamadım, kızımın cildi biraz hassas ona göre ürünler kullanıyorum,hala her alt temizliğinde pişik kremi sürüyorum...
acaba alerjik bir durum veya başka bişey olabilir mi? beslenmesinde herhangi bir değişiklik olmadı sadece son 20 gündür bal sevmeye ve tereyağı ile karıştırarak 2 tatlı kaşığı kadar onu yemeye başladı, bal dan kaynaklanmış olabilir mi?
bilgilendirirseniz çok sevinirim, çünkü benim takıldığım nokta şimdiye kadar böyle bişey yaşamadık şimdi olmasının sebebi başka bişey olabilir mi?