Merhaba Doktor Bey;
3 aralık 2008 doğumlu bir kızım var 48 cm 3.850kg dünyaya geldi.şu an 61 cm ve5.500 kg.baş çevresi 39.5.gören herkes zayıf olduğunu söylüyor.sitenizdeki persentil hesaplamasına görede değerleri boy hariç nprmal değerlein altında çıkıyor.sadece anne sütü veriyorum.sütümün çok doyurucu olmadığını düşünüyorum ama mama da vermek istemiyorum.bazen kızım sürekli emmek istiyo ben doktorumuzun tavsiyesi üzerine kilo alması için 2.5 satte bir emzirmeye çalışıyorum.hıçkırığı çok oluyo ve alttan çok gaz çıkartıyo siz bunun gazını iyi çıkartamadığından olduğunu yazmışsınız.bu kio almasına engelmidir?.ama gazı olsa ağlamaz mı?kızım oldukça uslu gündüz çok uyumasada geceleri her gece saat 10 da uyuyor ve sabaha kadar uyanmıyor .doktorumuz emzirmek için uyandırma dedi ama bana çok uzun geliyo aç aç uyumasını istemiyorum.sizcede uyku düzenini bozmamalımıyım.kafam çok karışık.daha dün doktora gittik idrar tahlili falanda yaptırdım.temiz çıktı.sizinde önerileriniz duyarsam çok mutlu olucam.şimdiden teşekkür ederim.