Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - idrar kaçırma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumidrar kaçırma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sengulnal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1615
Mesajın Direkt Linki Konu: idrar kaçırma
    Gönderim Zamanı: 08 Şub 2009 Saat 22:43
merhaba kadir bey benim oğlum 6 yaşında 1,5 yaşından beri tuvalet alışkanlığı var son 1 yıldır ara ara idrar kaçırmaları oluyordu doktora götürdük geçen yıl kan tahlili idrar tahlili birde röntgen çektiler doktor bişey yok psikolojik birşey olabilir dedi ilaç felanda vermedi ve geçti şu aralar yine başladı güdüz oynarken bile kaçırıyor bazen bide doğdundan beri sünnet derisimi deniyor tam bilmiyorum yapışık açılmıyo dr rahatsız olmadığı sürece ellemeyin zorlamayın dedi bu günde idrarını yaparkene titrediğini fark ettim acaba nedendir ne yapmalıyım doktor bey lütfen yardım edin bilgilendirin şimdiden teşekkür ederimNuke

Yukarı Dön
sengulnal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1615
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2009 Saat 10:29
hocam sizi rahatsız ediyorum kusura bakmayn fakat bu gün yine oğluma sordum idrarını yapaken yanma acıma oluyomu diye anne acıyo dedi acaba enfeksiyonmu hocam yardım edin lütfen

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118501
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2009 Saat 11:27
Erkeklerde idrar yolu enfeksiyonu olmaz. Boşuna uğraşmayın... Sünnetin de bir faydası olmayacak. Altına bez bağlamakla tehdit edin, faydası olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.