Hocam merhabalar...
Kızım çarşamba gününden beri ishal,bulantı ve kusma kesildi ama ishal hala devam ediyor

Normalde kızım hiç pişik olmaz(sürekli poposunu sıcak suyla yıkayarak temizliyorum ve kurutuyorum)ama ishal olduğundan beri altını çok sık değiştirdiğim halde malesef pişik oldu poposu...Acıyor,dokundurmuyor...Pişiğin geçmesine yardımcı bir öneriniz varmı??
İshal olduğundan beri daha doğrusu kusma başladığından beri hiçbirşey yediremiyorum,sadece emiyor,zaten çok iştahsız bu durumuda koz olarak kullanıyor

iyice kilo kaybetmesinden korkuyorum...
Size sormak istediğim bir konuda,kızım eskiden labne peynirden yumurtadan azda olsa yiyordu şimdi hiç yemiyor...Mecburen aç kalmaması için sevdiği şeyleri yedirmeye çalışıyorum süte ekmek doğramak,bisküvi koymak,danette yedirmek,pirinç unundan mama yapmak,undan muhallebi yapmak gibi...Bunları da yedirmesem sabah birşey yemeyecek...Öğlen çorba içiriyorum yayla,ezogelin,mercimek,domates çorbası,sebze çorbası,tarhana...Eşime ve ailesine bunlar yeterli gelmiyor çok bunaldım bu yemek konusu boşanma nedenimiz olacak galiba

sizcede yeterli değilmi??bir öneriniz varmı bu konuda??
teşekkürler...
Düzenleyen sunacumen - 25 Oca 2009 Saat 12:27