Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynepx Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 67
Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük
    Gönderim Zamanı: 30 Kas 2008 Saat 12:24

doktor bey iyi günler.

bundan bir kaç hafta önce size kızımın nezle ve öksürüğle ilgili yazmıştım. eşim ben ve sonra kızımız da grip olmuştu. maalesef hala atamadı üstünden. burun akıntısı ve bugün de başlayan aşırı öksürük devam ediyor. hastalığının ilk zamanlarında ateşi çıkıp rahatsızlanınca fitille düşürmüştüm. ve ilaç olarak sadece burun spreyi kullandım. biraz iyileşir gibi oldu. fakat şimdi gene burnu akıyor beyaz gibi sarı gibi akıntı şeklinde. tıkanıklığı  ve bugün aşırı öksürüğü var. bazen kuru kuru bazen de dolu dolu. öksürük şuruplarını kesinlikle önermiyorsunuz. ama yavrum öksürürken sanki kalbim ağrıyor öksürüğünü nasıl geçirebilirim? (kızım 6 aylık 8.300gr.)
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118541
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2008 Saat 18:59
Sizin yapabileceğiniz, öksürüğün etkisini arttırarak, daha az öksürmesini sağlamaktır. Bunun içinde, limonlu bal, yaka veya yastığına Cold-Mix damlatmanız, serum fiz. kullanmanız yeterlidir. Ayrıntı için eski maillere ve benim yazılarıma bakın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.