Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Bebek Bakımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - saç kestirme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konusaç kestirme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
devrimtipi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesajın Direkt Linki Konu: saç kestirme
    Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 15:45
Bir soru daha, Kuzey henüz 13.5 aylık. Saçları baya baya uzadı. Gözlerine giriyor. Bir kez kakül kestim ama kötü oldu. Kestirmek için berbere götürsem kesin ağlar, korkar, bana dünyayı dar eder. Siz nasıl başediyorsunuz erkek çocukların saçları ile?
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 6410
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 15:53
benim oğlumda başta ağlıyordu sonra alıştı ben o dönemi saç kesme makinası alarak hallettim çok pratik makinalar var istersen dene canım Wink
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 15:54
bende ezo gibi makinalar var simdi rahat

Yukarı Dön
Liiiz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 334
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 16:01
Benim oğlumda çok saçlı bir bebek. evde kendimiz  makasla idare ederken artık erkek traşının vakti geldi dedik. Babası berbere götürdü bir poşet malzeme koydum ağlarsa şunu ver ,şunu yap bunu yap talimatlar falan... Benide arkadaşıma bıraktılar. 15 dakika geçmiştiki geldiler. Ayyy bir baktım oğlum harika olmuş, veeeee hiç ağlamamış (Bende çok ağlayacağını düşünmüştüm ve içim içime sığmıyordu üzülüyordum )
  Berbere götürmeyi bir deneyin. 

Düzenleyen Liiiz - 18 Eyl 2008 Saat 16:02

Cennet Kokulum
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3462
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 16:45
benim bebeğim kız ama bizde birkaç kez götürdük berbere babası kucağına aldı öyle kestirdi saçlarını hiç ağlamadı normalde korkuyordu o zamanlar yabancılardan ama babasının kucağında olunca ses etmedi traş makinasıda iyi fikir Wink
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
iremnur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1054
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 16:55
ayy saç kestirmekmi kabus gibi benim için TongueTongueher seferinde durmaz ortalığı yıkar ilk kesildiğinde kuaför erkekti düzgün kesildi ama sonrakinde ağlayınca galiba kuaför heyecan yaptı yamuk kesildiConfused şimdi gene uzadı bu sefer babsıyla göndermeyi düşünüyorum bende aslında kız çocuğunun saçının uzun omasını severim ben ama bizimki tokada durdurmuyo kafadaTongue
Yukarı Dön
snyozt Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 215
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 21:36

benim oglum 2,5 yasında baslarda bizde sac kesme makinasiyla evde onu oyalayarak saatlerce ugrasıyorduk sacını kesmek icin berberde bende durmayacagını sanıyordum.

ama ilk gittiginde oda 13-14 aylık  falandi hic aglamamıs aynada kendini seyretmis. esim hatta cameraya cekmisti cok gururlanmıstım seyrettigim zaman buyuk cocuklar gibi :)
sende bir dene berberi belki o da aglamaz degisik yer oldugu icin dikkatini cekebilir...
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10862
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2008 Saat 10:39
biz hiç sorun yaşamadık şükür, önemli olan bebeklerin ortamı ve saçı sevecek kişiyor sevmesi bence Ata Deniz i ben ilk kuaföre götürdüğümde adamı çekiştirip duruyordu oda bizimle gelsin diye LOLLOL ayriyeten evde makinemizde var babamız hallediyor zor kısımları ise berber arkadaşına düzelttiriyor 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.