iç pilavlı köfte |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
bengisu
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 1598 |
Konu: iç pilavlı köfte Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2008 Saat 15:34 |
kızlar ben denedim bloğada ekledim çok harika oldu sizinlede paylaşmak istedim ramazanda fikir olsun
KÖFTESİ İÇİN 400 gr. kıyma 1 soğan 1 yumurta Tuz, karabiber İÇ PİLAVI İÇİN 2 su b. pirinç 1 soğan 1 çorba k. dolmalık fıstık 2 çorba k. kuş üzümü 1 çay b. bezelye 1 tutam dere otu Tuz, karabiber Yeni bahar Sıvıyağ Su YAPILIŞI Pilavı için tencereye 1 adet soğanı ve dolmalık fıstığı alıp kavuralım. Kavurduktan sonra üzerine 2 su bardağı pirinci ilave edelim. Kuş üzümünü de ilave edip birlikte kavuralım. Kavurduktan sonra üzerine sıcak su ilave edip pilavı pişirelim. Pilav piştikten sonra üzerine 1 çay bardağı bezelyeyi ilave edelim.Üzerine dereotu, tuz, karabiber ve yenibahar ilave edelim. Köftesi için ise karıştırma kabında kıyma, rendelenmiş soğanı ve 1 adet yumurtayı yoğuralım. Köftenin yarısından fazlasını kek kalıbına dalyan köfte yapar gibi yayalım. İçine iç pilavı dolduralım. Kalan köfteyi kek kalıbının üzerine kapak yapıp kapatalım. Önceden ısıtılmış olan 190 derecelik fırında pişirelim. İsterseniz üzerine domates sosu ya da arzu ettiğiniz bir sos gezdirebilirsiniz. Hayırlı iftarlar;) Resim için tıklayın hayrınıza reklemlarada tıklayın http://turuncutatlar.blogspot.com/ |
|
hilal
Kıdemli Moderatör Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 24972 |
Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2008 Saat 15:37 |
ayyy ne güldümşimdi işim var,sonra geliyom tarifi içime sindire sindire okuyom sonrada linki tıklıyom,sonrada gördüğüm her reklamı
|
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
fatoş
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 16849 |
Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2008 Saat 15:52 |
Harikasın valla ben içli köfteyi bir gün denemek istiyorum
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2008 Saat 16:00 |
semacigim bravo yine dokturmusun
|
|
|
|
ALPELLA
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12205 |
Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2008 Saat 16:17 |
semacığım napıyorsun bacım sen aç aç hayır vücut zaten susuz bir de akınca bize kalmıyor
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2008 Saat 16:20 |
derya bende bekliyordum seni
|
|
|
|
ALPELLA
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12205 |
Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2008 Saat 16:27 |
yemek sayfası = yasmin+ derya
|
|
yasemin
Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2008 Saat 16:37 |
kiz ben dun bir yerlere derya görmedi görseydi dedim ama bulamiyom
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|