Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen burun tıkanıklığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGeçmeyen burun tıkanıklığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
canımkızım Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 106
Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen burun tıkanıklığı
    Gönderim Zamanı: 22 Mar 2013 Saat 18:46
Merhabalar hocam
4 yaşındaki kızımın yaz tatilinden beri geçmeyen burun tıkanıklığı var hocam temmuzdan beri çocuğun burnu 1 gün bile açılmadı. Kreşe geçen sene başlamıştı ama geçen sene bile bu kadar hasta değildi. Arada 10-15 gün okula gitmediği de oldu ama yinede hiç iyileşmedi. Tonimer sürekli kullanıyorum ara ara iliadin yada otrivine sprey kullanıyorum 2x2 şeklinde ama onlar da hiç açmıyorlar burnunu.öksürünce bal limon cold mix bulamadığımızdan viks kullanıyorum Tonimerden sonra sümkürmesini istiyorum burun akıntısı var ama hiç bir şekilde bitmiyor. Son 2 aydır falan ( belki de daha çok oldu) ağır işitme problemi var kbb dr una götürünce ortakulak iltihabı diyor antibiyotik verip gönderiyor. En son gittiğimiz dr artık geçmezse tüp takarız dedi :( hocam temmuzdan beri yani 8 aydır burnunu. 1 gün bile açılmaması normalmi? Grip haricinde başka bişey olabilrimi? Bu arada ateş yada halsizlik hiçbirşey yok sadece burnu tıkalı ve arada kulak ağrısıyla birlikte ağır işitmesi var
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118384
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2013 Saat 22:22
Iki kisiniz boyle gececek, hicbir kurtulusu yoktur. Zamanla bagisiklik kazanacak, ondan sonra hasta olmamaya baslayacak.
Yukarı Dön
canımkızım Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 106
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2013 Saat 00:51
Saolun hocam peki sürekli ortakulak iltihabı olması sorun olmazmı? Hiç geçmiyor. Herzaman ağır işitmesinden anlıyorum. Eski maillere bakıyorum da herkes burnunu açında iltihaptan da kurtuluyor ama bizim hep burnu tıkalı hep kulağı tıkalı. Kalıcı bir zarar vermez değilmi? Hocam arada bir iyileşse kafama takmayacağım ama bir çocuk 1 gün dahi iyikeşmez mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118384
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2013 Saat 03:04
Eski maillerde anlattiklarimi ( Iliadin ped. damla, coldmix gibi) uygulayin. Eski mailleri okumaniz sart.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.